TOP

3-izbový byt, predaj

Košice - Západ, Košice

264 900 €

Kontaktovať makléra
+ 5 fotiek
PREDANÝ MODERNÝ 3i BYT V NOVOSTAVBE S PARKOVANÍM, NOVÁ TERASA

Informácie

Poschodie:
3
Počet poschodí:
8
Celková rozloha:
78.5 m²
Úžitková plocha:
74.5 m²
Stav:
neuvedený
Zariadenie:
zariadený
Počet izieb:
3
Rozloha pozemku:
0 m²
Parkovanie:
vlastné vyhradené

Popis

DIANA JIRKOVSKÁ z realitnej kancelárie CASSOVIA REALITAS Vám ponúka na predaj moderný, zariadený 3 izbový byt s terasou a parkovacím státím v novostavbe na Terase. Nová Terasa 1 je rezidenčný projekt, ktorý sa nachádza v susedstve historického centra a priniesol do Košíc modernú architektúru.

Byt o výmere 74,5 m², sa nachádza na 3. poschodí z ôsmich v obytnom dome postavenom v r.2013. Samotný byt pozostáva z priestrannej vstupnej chodby s veľkou vstavanou skriňou so štedrým úložným priestorom. Na vstupnú chodbu nadväzuje obývacia izba prepojená s kuchyňou a jedálenskou časťou. Kuchynská linka bola vyrobená na mieru a je vybavená všetkými štandardnými elektrospotrebičmi. Obývačka je plne zariadená, nechýba pohodlná sedačka a televízor. Francúzske okno byt krásne presvetľuje a prepája s terasou (4,5 m²) orientovanou na západ. Byt disponuje 2 zariadenými spálňami, kúpeľňou s vaňou a samostatnou toaletou s umývadlom.

Nespornou výhodou tohto bytu je jeho lokalita, ktorá ponúka možnosť využívať všetky výhody mestského života ako kaviarne, reštaurácie, obchody, parky, nákupné centrá. Za kultúrou či do centra Starého Mesta to máte na skok, detské ihrisko sa nachádza priamo vedľa obytného domu.. 

Výborná praktická dispozícia, príjemná terasa, skvelé parkovanie hneď pred bytovým domom a blízkosť centra mesta, to sú hlavné benefity, ktorými Vás tento byt určite osloví.

Vďaka blízkosti centra, UPJŠ a Novej nemocnice je tento byt vhodný aj ako investícia na prenájom, nakoľko sa nachádza v jednej z najžiadanejších lokalít.

Cena 264.900.- Eur je vrátane provízie a kompletného právneho servisu spojeného s kúpou nehnuteľnosti.

Cena zahŕňa parkovacie státie pred bytovým domom a pivničnú kobku (2,38 m²).

Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0907 406 460 – Ing. Diana Jirkovská - certifikovaný realitný maklér NARKS

Koľko stojí môj domov?

HYPOkalkulačka