2-izbový byt, predaj

Košice - Sever, Košice - mestská časť Sever

+ 2 fotky
PREDANÝ - Útulný 2-izbový byt, 55 m2, ul. Národná trieda

Informácie

Počet poschodí:
6
Celková rozloha:
55 m²
Úžitková plocha:
55 m²
Stav:
čiastočne prerobený
Odvoz odpadu:
áno - separovaný
Kúpeľňa:
vaňa
Zariadenie:
čiastočne
Počet izieb:
2
Rozloha pozemku:
0 m²
Vlastníctvo:
osobné
Plyn:
áno
Internet:
optika
Vykurovanie:
spoločné
Parkovanie:
verejné
Postavené z:
tehla
Zateplený objekt:
áno
Káblová televízia:
áno

Popis

Exkluzívne ponúkame na predaj útulný a slnečný 2-izbový byt v mestskej časti Sever, na ulici Národná trieda č. 82, v tichom parku ďalej od hlavnej cesty, v osobnom vlastníctve.

Nachádza sa na šiestom poschodí zo šiestich, v tehlovom bytovom dome s novým veľkým výťahom a bezbariérovým vstupom, s nádherným výhľadom na okolitú zeleň, zároveň v blízkosti plnej občianskej vybavenosti. Výmera bytu je 55 m2 plus balkón s rozlohou cca 2 m2. K bytu prislúcha pivnica s rozlohou cca 2 m2.

Byt bol čiastočne zrekonštruovaný, sú tu plastové okná, bezpečnostné vchodové dvere, zánovná kuchynská linka, pôvodné jadro s oddelenou toaletou, byt má veľkú obývačku s východom na balkón, samostatnú kuchyňu s prechodom do spálne, kúpeľňu s vaňou, oddelené WC a predsieň.

Bytový dom je kompletne zrekonštruovaný, zateplený, s novou strechou, je tu nový veľký výťah, zrekonštruovaný interiér.

V mestskej časti Košice Sever sa nachádzajú potraviny (KLAS, BILLA), materské a základné školy (ZŠ Polianska, MŠ Polianska, ZŠ Tomášikova), reštaurácie, lekárne, kvetinárstvo, detské ihriská, pošta, drogéria TETA, mnoho zastávok MHD, táto časť mesta sa vyznačuje hlavne peknou prírodou, na dosah máte park Anička, Kavečany so ZOO a vyhliadkovou vežou, údolie Čermeľa a Alpinku.

V službách realitnej kancelárie máte kompletný právny servis spojený s kúpou bytu.

Ak vás táto ponuka zaujala, tak nás neváhajte kontaktovať: Ing. Katarína Kočíková - 0905 190 720 - Certifikovaný realitný maklér NARKS.

Kontakt

Koľko stojí môj domov?

HYPOkalkulačka