3-izbový byt, predaj

Prešov, Prešov

145 000 €

Kontaktovať makléra
+ 6 fotiek
PREDANÉ- 3 izbový byt, ul.Záhradná, Prešov

Informácie

Celková rozloha:
0 m²
Úžitková plocha:
88 m²
Stav:
neuvedený
Rozloha pozemku:
0 m²

Popis

Ponúkame na predaj 3 izbový byt s loggiou, pri centre mesta , Záhradná ulica, Prešov. Umiestnenie nehnuteľnosti je v blízkosti centra mesta vo vyhľadávanej lokalite. Pridanou hodnotou je tichá zóna, dvorová časť určená pre oddych a parkovanie. Byt ma výmeru 88m 2 a nachádza sa na 2 poschodí zatepleného bytového domu s výťahom.

Skladba : chodba, kuchyňa s komorou, 3 krát izba, WC, kúpeľňa a loggia. Byt je po komplexnej rekonštrukcii : plastové okná, dvere a zárubne, plávajúce podlahy/ dlažby, stierky, rozvod elektroinštalácie v celom byte a komplet kúpeľňa - WC. Väčšia rozloha bytu a to 88m2 / bežné 3 izbové byty majú 64-77m2 / je v byte citeľná , ako veľká chodba kde jej súčasťou je vstavaná skriňa, tak aj izby sú veľkorysé. K veľkorysosti priestoru prispieva aj vysoký strop v celom byte, je to obľúbený prvok ktorý podporuje celkové pozitívne naladenie. Súčasťou bytového domu je spoločná miestnosť - kočikáreň. K bytu prislúcha aj pivnica. Bytový dom je zateplený z 3 strán, nová strecha a plánuje sa výmena stupačiek a rekonštrukcia výťahu. Dostupnosť do centra mesta 5 minút pešou chôdzou.

V blízkosti: Hasičská zbrojnica, Reštaurácia a penzión Ludwig, Detská nemocnica, Gymnázium Sv.Moniky, VŠ medzinárodného podnikania, športová hala,poisťovňa, zelovoc, pekáreň, potraviny, centrum mesta - ďalšie služby, kostol, obchodné centrum Novum....

V blízkosti do 10min peši: Kaufland, Zdravotné stredisko, školy, škôlky, lekáreň, diskotéka Ponorka, banky,galéria, vedecká knižnica, park, Torysa, dostupnosť na pojenia s ana obchvat do 3 minút autom a obchvatom na diaľnicu smer PP a KE.

Bývanie v tejto časti mesta Prešov, je aj v dopravnej špičke zaručená plynulá jazda a vyhnutie sa centru mesta obchvatom.

Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie, ktorá v sebe zahŕňa kompletný právny servis a služby spojené s kúpou nehnuteľnosti....

Pozrite si video prehliadku tohto bytu: https://youtu.be/4Ty3jyPIXtE

Kontakt

Koľko stojí môj domov?

HYPOkalkulačka