3-izbový byt, predaj

Košice - Západ, Košice - mestská časť Západ

187 990 €

Kontaktovať makléra
+ 8 fotiek
PREDANÉ - 3-izbový byt - IDANSKÁ

Informácie

Poschodie:
4
Počet poschodí:
8
Celková rozloha:
71 m²
Úžitková plocha:
0 m²
Stav:
čiastočne prerobený
Kúpeľňa:
vaňa
Zariadenie:
zariadený
Počet izieb:
3
Rozloha pozemku:
0 m²
Vlastníctvo:
osobné
Plyn:
áno
Internet:
lokálny poskytovateľ
Parkovanie:
verejné
Postavené z:
panel
Zateplený objekt:
áno
Káblová televízia:
áno

Popis

Tomáš Székely a realitná kancelária CASSOVIA REALITAS Vám ponúka na predaj zariadený trojizbový PRAŽSKÝ byt na Idanskej ulici

Keď sa povie Idanská ulica, v každom z Vás to evokuje skvelú polohu, blízkosť do mesta, bohatú občiansku vybavenosť. Kombinácia týchto faktov so skvelým bytom dáva dokonalý obraz o komfortnom bývaní pre nových majiteľov.

Kúpou tohto bytu jeho majitelia získajú hneď niekoľko výhod. Byt sa predáva v stave zariadenom, má dve neprechodné izby, obývačku spojenú so zariadenou kuchyňou a výhľad, ktorý stojí za milión. Na dlani máte celé Staré Mesto Košíc.

Byt má slušných 71m2, nachádza sa v zateplenom bytovom dome na 4.p s výťahom. Prešiel čiastočnou rekonštrukciou a každá izba je zariadená nábytkom s ktorým sa byt predáva. Má priestrannú kúpeľňu s dvoma umývadlami, vaňou. Kúpeľňa je spojená s toaletou.

Vybavenosť kuchyne : plynová varná doska, elektrická rúra, nerezový drez, digestor, umývačka riadu, chladnička a jedálenský stôl so stoličkami.

V blízkosti bytu máte obchody, zástavku MHD, z východnej strany príjemnú zeleň a ste kúsok od centra mesta. Parkovisko pred bytom je dostatočne veľké.

Kúpna cena bytu je vrátane poplatkov súvisiacich s predajom (vypracovanie kúpnych zmlúv advokátom, poplatky za autorizáciu (overenie) podpisov predávajúceho, kolky za štandardné podanie návrhu na vklad kúpnych zmlúv do katastra prostredníctvom advokáta) a samozrejme kompletné právne poradenstvo a servis. Cena je vrátane provízie pre RK.

Byt je možné financovať aj cez hypotekárny úver, s ktorým Vám ochotne pomôžem.

Ak Vás táto nehnuteľnosť zaujala, obhliadku nehnuteľnosti si môžete dohodnúť na tel. č. 0904 932 188 - Váš certifikovaný realitný maklér Tomáš Székely.

Kontakt

Koľko stojí môj domov?

HYPOkalkulačka