HomeStaging

Premení Váš byt na atraktívny

Postačí len pár trikov a byt sa dokáže predať o stovky eur drahšie.

Zhruba za 80 € je možné nehnuteľnosť predať až o 6 % drahšie. Homestaging je jedným zo základných predpokladov úspešného a zrýchleného predaja nehnuteľnosti. Pomôže vám vygenerovať maximálny možný zisk. Táto činnosť robí domy väčšími, čistejšími a krajšími, jednoducho takými, že si ich ľudia chcú kúpiť. Môžeme to prirovnať k obliekaniu, líčeniu či iným úpravám typickým pre ženy. Profesionálnou službou umožníte miestam, aby sa ukázali.

Čo je to teda homestaging?

Ak by sme to chceli pomenovať „odbornejšie“, ide o estetickú prípravu nehnuteľnosti na jej predaj s cieľom maximálne využiť jej potenciál. Kvalitný homestaging dokáže:
• urýchliť predaj,
• zvýšiť počet záujemcov,
• zvyšuje predajnú cenu (vyšší dopyt).

Ak je homestaging a predaj prevedený správne, máte možnosť nehnuteľnosť predať až o 6 % drahšie. „Dekoratér“ – homestager rozhodne, ktoré prvky interiéru sú dôležité a je nutné ich zdôrazniť a naopak, ktoré celkovému estetickému pôžitku škodia.

Následne použije rôzne doplnky, ktoré menia a pôsobia na celkový dojem, bez nutnej prerábky, napr.:dekoračný textil (vankúše, koberčeky, košíky, atď.), bytový textil (závesy, koberce, atď.), zrkadlá, bytové rastliny, lampy, stoly a stoličky.

Profesionálny homestager je vskutku vyškoleným umelcom a jeho dizajnérske zručnosti sú na vysokej úrovni. Priestoru dokážu a vedia dodať dramatickosť, ktorá osloví všetky zmysly potenciálnych záujemcov a vyvolá pocit „zaľúbenia sa“ do domova, ako by bol jeho vlastný.

 

Koľko stojí môj domov?

HYPOkalkulačka