Rodinný dom, predaj

Košice-okolie, Sady nad Torysou

244 900 €

Kontaktovať makléra
+ 10 fotiek
REZERVOVANÝ útulný zrekonštruovaný 4i RD Byster, Sady nad Torysou

Informácie

Počet poschodí:
1
Celková rozloha:
0 m²
Úžitková plocha:
198 m²
Stav:
úplne prerobený
El. napätie:
230/400V
Kanalizácia:
nie
Kúpeľňa:
vaňa a sprchovací kút
Zariadenie:
zariadený
Strecha:
po rekonštrukcii
Počet izieb:
4
Rozloha pozemku:
728 m²
Vlastníctvo:
osobné
Voda:
studňa
Plyn:
áno
Internet:
optika
Vykurovanie:
vlastné - plyn
Parkovanie:
vonkajšie
Postavené z:
tehla
Zateplený objekt:
áno

Popis

Ak hľadáte útulný domček so súkromím, potrebujete však byť blízko mesta, táto ponuka je tu pre Vás... Zdenka Kažimirová Vám ponúka na krásne zrekonštruovaný rodinný domček v Sadoch nad Torysou, časť Byster, ktorá je vzdialená len 10 minút autom z centra Košíc.

Video k ponuke si pozrite tu: https://youtu.be/rAeV0fDBqXA

Tento domček vznikol z pôvodnej chalúpky z 50tych rokov, bol však rekonštrukciou úplne pretvorený na moderný útulný domov. Nachádza sa na pozemku o rozlohe 728 m2, patrí k nemu veľká pivnica, priestranná terasa, parkovacie miesto pre 2 autá, ohnisko a je obklopený množstvom zelene. Celý pozemok je oplotený a tak poskytuje dokonalé súkromie.

Prízemie pozostáva zo vstupnej miestnosti s toaletou a kúpelňou, veľkou pracovňou a obývačkou spojenou s kuchyňou, z ktorej je východ na veľkú zastrešenú terasu.

Z obývačky sa točitým schodiskom dostanete do podkrovia, ktoré má oddychovú časť používanú aj ako pracovňu, veľkú detskú izbu a taktiež veľkú spálňu so šatníkom.

Zvonku je tiež vchod do pivnice pod domom, ktorá má 20 m2.

Dom je zateplený, má plastové okná, vykurovanie je zabezpečené plynovým kotlom, na prízemí podlahovým vykurovaním a v podkroví sú radiátory. Voda je privedená zo studne a odpad je riešený vlastnou žumpou. Je tu možnosť napojenia sa aj na obecný vodovod.

Poloha pozemku je tiež veľmi výhodná, nachádza sa pri križovatke, čiže má len 1 susediaci dom, a hneď v blízkosti je obecný úrad, potraviny, škôlka, lekárske stredisko.

Ak hľadáte moderné bývanie bez ďalších investícií, blízko mesta a s množstvom zelene, ozvite sa mi na 0910 984 460 - Zdenka Kažimirová, certifikovaný realitný maklér NARKS.

Koľko stojí môj domov?

HYPOkalkulačka