4-izbový byt, predaj

Košice - Juh, Košice - mestská časť Juh

305 000 €

Kontaktovať makléra
+ 8 fotiek
PREDANÉ - PRIESTRANNÝ 4 IZB.BYT V NOVOSTAVBE, 115 m², MLYNÁRSKA

Informácie

Poschodie:
2
Počet poschodí:
4
Celková rozloha:
127 m²
Úžitková plocha:
115 m²
Stav:
neuvedený
Kúpeľňa:
áno
Zariadenie:
zariadený
Počet izieb:
4
Rozloha pozemku:
0 m²
Vlastníctvo:
osobné
Internet:
lokálny poskytovateľ
Vykurovanie:
vlastné - elektrické
Postavené z:
tehla

Popis

DIANA JIRKOVSKÁ z realitnej kancelárie CASSOVIA REALITAS Vám ponúka na predaj priestranný, štýlový, klimatizovaný 4 izbový byt s terasou v žiadanej lokalite na Mlynárskej ulici v tesnej blízkosti historického centra.

Byt o výmere 115 m², sa nachádza na 2. poschodí zo štyroch v obytnom dome RESIDENT skolaudovanom v r. 2008. Samotný byt pozostáva zo vstupnej chodby s 2 veľkými šatníkmi so štedrým úložným priestorom. Na vstupnú chodbu nadväzuje obývacia izba prepojená s kuchyňou a jedálenskou časťou. Kuchyňa je vybavená všetkými štandardnými spotrebičmi. Obývačka je plne zariadená, nechýba pohodlná sedačka a televízor. Francúzske okná byt krásne presvetľujú a prepájajú s terasou (12 m²) orientovanou na juh. Byt disponuje okrem kúpeľne aj samostatnou hosťovskou toaletou.

Nespornou výhodou tohto bytu je jeho lokalita, ktorá za bežných okolností ponúka možnosť využívať všetky výhody mestského života ako kaviarne, reštaurácie, obchody, parky, nákupné centrá. Za kultúrou či do centra Starého Mesta to máte na skok. 

K bytu je možné odkúpiť garáž. Cena nehnuteľnosti v RK.

Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0907 406 460 – Ing.Diana Jirkovská - certifikovaný realitný maklér NARKS

Koľko stojí môj domov?

HYPOkalkulačka