2-izbový byt, prenájom

Košice - Sever, Košice - mestská časť Sever

+ 7 fotiek
PRENAJATÝ zariadený 2 izbový byt - Hlinková, Košice sever

Informácie

Poschodie:
1
Počet poschodí:
3
Celková rozloha:
54 m²
Úžitková plocha:
54 m²
Stav:
neuvedený
Kúpeľňa:
sprchovací kút
Počet izieb:
2
Rozloha pozemku:
0 m²
Vlastníctvo:
osobné
Vykurovanie:
spoločné
Postavené z:
tehla

Popis

MICHAL PALKO a realitná kancelária Cassovia Realitas Vám ponúka na prenájom 2 izbový priestranný byt na ulici Hlinková na prvom poschodí blízko centra mesta so skvelou občianskou vybavenosťou. Byt sa nachádza v príjemnom prostredí s výhľadom do parku na zeleň, no zároveň s veľmi rýchlou dostupnosťou do mesta. Byt je orientovaný na juh, je zariadený. V blízkosti sú vysoké školy.

Technické informácie a parametre:

Byt 2 izbový

Úžitková plocha: 54m2

Orientácia: južná

Poschodie 1 (pod bytom je byt)

balkón nie

Dispozícia:

Byt pozostáva zo vstupnej chodby so šatníkovou skriňou, samostatnej obývacej izby s gaučom, kreslom, zástenou s policami a tv skrinkou, ďalej spálne s manželskou posteľou, skrine, samostatnej kuchyňe s kuchynskou linkou so spotrebičmi: kombinovaný sporák, chladnička, mikrovlnná rúra, a stola so stoličkami, kúpeľne so sprchovacím kútom, umývadlom, zrkadlom, skrinkou, radiátorom a pračkou. V neposlednom rade samostatnej toalety.

Lokalita:

Byt sa nachádza v bytovom dome v časti Košice sever, ktorá poskytuje vynikajúcu kompletnú občiansku vybavenosť - školy, škôlky, vysoké školy, obchody, potraviny. Dostupnost na hlavnú ulicu je 10 minút chôdze a rekreačná zóna Anička je 10 minút chôdze. V pešej dostupnosti máme aj vysoké školy. Za domom sa nachádza udržiavaná zeleň.

Benefity:

zariadený

všetky izby sú nepriechodné

úložné priestory v spálni a na chodbe

vyhľadávaná lokalita s vysokámi školami

skvelé dopravné napojenie autom a MHD spoje

veľa zelene

Cena nájmu je 650- EUR. Platby za energie sú súčasťou nájomného. Dĺžka nájmu je minimálne jeden rok. Podmienkou je depozit 1300,- EUR

Ak Vás táto nehnuteľnosť zaujala, obhliadku nehnuteľnosti si môžete dohodnúť na tel. čísle - 0914 700 107 - MICHAL PALKO - certifikovaný realitný maklér NARKS

Koľko stojí môj domov?

HYPOkalkulačka