2-izbový byt, prenájom

Košice - Staré Mesto, Košice - mestská časť Staré Mesto

+ 11 fotiek
PRENAJATÝ moderný zariadený 2i byt - Mlynská Bašta, Košice centrum

Informácie

Poschodie:
5
Počet poschodí:
5
Celková rozloha:
56.4 m²
Úžitková plocha:
49 m²
Stav:
neuvedený
Garáž:
áno - 1 auto
Zariadenie:
zariadený
Počet izieb:
2
Rozloha pozemku:
0 m²
Vlastníctvo:
osobné

Popis

MICHAL PALKO a realitná kancelária Cassovia Realitas ponúka na prenájom moderný klimatizovaný 2-izbový byt s parkovacím státím v projekte Mlynská Bašta na Štefánikovej ulici. Byt s podlahovou plochou 44 m2 + priestranný 6 metrový balkón sa nachádza na 5. poschodí a prenajíma sa plne zariadený nábytkom aj spotrebičmi.

Je k dispozícií ihneď a vhodný pre jednotlivca alebo pár bez detí a domácich zvierat.

DISPOZÍCIA:

Dispozične sa byt skladá zo vstupnej chodbičky, kuchyne spojenej s obývačkou a jedálenskou časťou, samostatnej spálne a kúpeľne so sprchovacím kútom, práčkou a toaletou. Obe izby majú výstup na priestranný balkón a k bytu prislúcha garážové státie v cene nájmu.

LOKALITA:

Projekt Mlynská Bašta sa nachádza v historickom centre Košíc. Vyznačuje sa kompletnou občianskou vybavenosťou, najmä prostredníctvom nákupného centra Urban a veľmi dobrou dostupnosťou do všetkých častí mesta. V blízkosti je tiež vyhľadávaná mestský park.

BENEFITY:

novostavba

plne zariadený

občianska vybavenosť

klimatizácia

garážové státie

Byt sa prenajíma za 850 EUR / mesačne vrátane energií, vrátane parkovacieho miesta. Minimálna doba nájmu je 1 rok. Depozit je 1.600 EUR.

Ak vás táto ponuka zaujala, tak ma neváhajte kontaktovať: Michal Palko - 0914 700 107 - Certifikovaný realitný maklér NARKS.

Koľko stojí môj domov?

HYPOkalkulačka