4-izbový byt, predaj

Košice - Západ, Košice - mestská časť Západ

343 000 €

Kontaktovať makléra
+ 12 fotiek
PREDANÝ VEĽKÝ ŠTVORIZBOVÝ BYT V BOROVICOVOM HÁJI

Informácie

Celková rozloha:
185 m²
Úžitková plocha:
150 m²
Stav:
neuvedený
Kúpeľňa:
áno
Počet izieb:
4
Rozloha pozemku:
0 m²
Parkovanie:
vnútorné
Zateplený objekt:
áno

Popis

BRANISLAV ČURI z realitnej kancelárie CASSOVIA REALITAS vám ponúka na predaj priestranný 4-izbový byt na Popradskej ulici - Borovicový Háj

Ak hľadáte byt, ktorý je vhodný pre väčšiu rodinu alebo jednoducho len máte radi veľký životný priestor, tak potom je táto ponuka práve pre vás.

Pozrite si video skopírovaním linku do vášho prehliadača: https://youtu.be/B1rH83-K5Ow

Pozrite si virtuálnu prehliadku bytu skopírovaním linku do vášho prehliadača: https://my.matterport.com/show/?m=7v6WsyXabrD

Technické info a parametre:

Úžitková plocha bytu: 150 m2 + terasa 30 m2

Pivnica: 5 m2

Orientácia: západ

Denná časť sa skladá z veľkej obývačky spojenej s kuchyňou, v ktorej je ostrovček s barovými stoličkami a jedálenský stôl. Vstupná chodba je premyslene oddelená od obývačky a nachádza sa v nej samostatná toaleta, šatník a technická miestnosť. Z nej sa dostaneme do herne s dvoma detskými izbami, čo ponúka ideálne bývanie pre väčší počet detí. V zadnej časti bytu je spálňa, šatník a kúpeľňa. Zo všetkých izieb sa vychádza na terasu. Pôdorys bytu nájdete medzi fotkami.

Bonusom je vnútorné parkovacie miesto, pivnica, recepcia so strážnou službou, miestne fitness centrum a uzavreté nádvorie kde sa môžu deti bezpečne hrať.

V blízkom okolí sa nachádzajú školy, škôlky, Fakultná nemocnica a obchody.

Cena bytu je 343.000 € vrátane pivnice. K bytu je možné zakúpiť vnútorné parkovacie miesto

Ak vás táto ponuka zaujala tak nás neváhajte kontaktovať: Ing. Branislav Čuri - 0918 783 223 - certifikovaný realitný maklér NARKS.

Koľko stojí môj domov?

HYPOkalkulačka