Pozemky - bývanie, predaj

Košice-okolie, Nižná Kamenica

+ 5 fotiek
PREDANÝ STAVEBNÝ POZEMOK, 1200 m², NIŽNÁ KAMENICA

Informácie

Celková rozloha:
0 m²
Úžitková plocha:
0 m²
Stav:
neuvedený
Rozloha pozemku:
1200 m²

Popis

DIANA JIRKOVSKÁ z realitnej kancelárie CASSOVIA REALITAS ponúka na predaj slnečný, rovinatý a veľkorysý pozemok o výmere 1200 m² v obci Nižná Kamenica, vhodný na výstavbu rodinného domu. Nižná Kamenica je obec v okolí Slanských vrchov vzdialená 23 km od Košíc (cca 20 min autom).

Pozemok s rozmermi 20 x 60 m (š x d), s asfaltovou prístupovou cestou sa nachádza v novovybudovanej časti obce, v tichej ulici. Pozemok je udržiavaný, v jeho zadnej časti sú ovocné stromy. Nachádza sa na ňom el. prípojka. V dosahu nie je vodovod ani kanalizácia, avšak nie je problém so studňou či vlastným odpadom.

Video-prehliadku si môžete pozrieť skopírovaním tohto linku do Vášho prehliadača: https://www.youtube.com/watch?v=MHYnvdt2PLw

Nižná Kamenica sa stáva vyhľadávanou lokalitou pre pokojné rodinné bývanie, a taktiež pre dobrú dostupnosť do Košíc autom a autobusovým spojením. Napojenie na nový diaľničný úsek D1 Budimír - Bidovce urýchľuje dopravnú dostupnosť do okolitých miest a obcí . V obci je k dispozícii obchod s potravinami, materská škola, základná škola (1.- 4.ročník), kostol, historický kaštieľ, príjemný park na prechádzky, futbalové ihrisko. Kompletnú občiansku vybavenosť nájdete v neďalekých Bidovciach. Lokalita ponúka možnosti športového vyžitia - turistiku, cyklotrasy, hubárčenie. V blízkosti sa nachádza vyhľadávaný cieľ turistov - Herliansky gejzír a Rankovské skaly.

Cena v RK.

Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0907 406 460 – Ing. Diana Jirkovská - certifikovaný realitný maklér NARKS

Koľko stojí môj domov?

HYPOkalkulačka