3-izbový byt, predaj

Prešov, Prešov

143 000 €

Kontaktovať makléra
+ 11 fotiek
PREDANÝ 3-izbový byt, Lomnická, 75 m2 + lódžia, Prešov

Informácie

Poschodie:
3
Počet poschodí:
7
Celková rozloha:
0 m²
Úžitková plocha:
75 m²
Stav:
neuvedený
Kúpeľňa:
vaňa
Zariadenie:
čiastočne
Počet izieb:
3
Rozloha pozemku:
0 m²
Vlastníctvo:
osobné
Parkovanie:
verejné
Postavené z:
panel
Zateplený objekt:
áno

Popis

REZERVOVANÝ...

VIERA MIHAĽOVÁ z realitnej kancelárie CASSOVIA REALITAS vám ponúka na predaj útulný 3 izbový byt, na vyhľadávanom 3.poschodí v peknej lokalite Prešova.

Pozrite si video prehliadku bytu skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: https://youtu.be/XpItGtQsjbg

Pre viac fotografií si pozrite: https://facebook.com/vieramihalova.cassoviarealitas/photos/?ref=page_internal

Byt sa nachádza v zateplenej a rekonštruovanej bytovke s bezbariérovým vstupom zo zadnej strany od parkoviska. Má 75 m2 + plocha lódžie, z ktorej je pekný výhľad na Prešov či stromy. Byt má plastové okná, plávajúce podlahy, dlažbu, vstavanú skriňu v spálni a na chodbe. Kúpeľňa bola pri rekonštrukcii zväčšená, takže sa tam budete cítiť príjemne a zároveň máte miesto aj na skrinky, práčku, sušičku a aj dve umývadlá. Kuchynská linka je čiastočne do tvaru U. V obývačke a predsieni je na stene pekný obklad.

Byt sa nachádza v rekonštruovanej a zateplenej bytovke na Lomnickej ulici, kde máte pekný výhľad z bytu na obe svetové strany. Školu hneď pri bytovke a tiež napojenie na cyklistický chodník. V byte ostáva čiastočne zariadenie ako bonus. Byt je už voľný, teda okamžite k dispozícii.

EXTERIÉR:

- MŠ Vážecká (msvazecka.sk/kontakt/), ZŠ Važecká (vazeckapo.edupage.org/), Súkromná spojená škola European English School (sukromnaskola.sk/), Súkromná materská škola Tobiaš, MŠ Solivar, Cirkevná základná škola sv. Gorazda,

- Foxdent, s.r.o. Súkromná Zubná Ambulancia, pošta, lekárne, zdravotné stredisko, kaderníctvo, kozmetika, pedikúra, kvetinárstvo, bankomaty a iné,

- potraviny CBA, zábavnoobchodné centrá SOLIVARIA a EPERIA ( eperia.sk/obchody ) vzdialené do 6min, Tesco, Decathlon,

- WODGEAR Street Workout Park PO-Šváby, M Aréna (marena.sk/),

- Reštaurácia RIO s detským parkom, Peter´s Fried Chicken Prešov, Samba caffe, M caffe, U Greka, La Cucaracha, Little Italy Gelato - Zmrzlina Prešov,

- letné kúpalisko a reštaurácia PLAZA BEACH RESORT ( plazabeach.sk/sk/letnekupalisko ), PSK Aréna (pskarena.sk/ )

- cyklistický chodník vedúci od bytovky cez celé Šváby na Sekčov s napojením sa na centrum mesta, alebo na rekreačnú oblasť Sigord, kde je aj letné kúpalisko.

Kúpna cena bytu je vrátane poplatkov súvisiacich s predajom (vypracovanie kúpnych zmlúv advokátom, poplatky za autorizáciu (overenie) podpisov predávajúceho, kolky za štandardné podanie návrhu na vklad kúpnych zmlúv do katastra prostredníctvom advokáta) a samozrejme kompletné právne poradenstvo a servis.

Byt je možné financovať aj cez hypotekárny úver, s ktorým Vám ochotne pomôžem.

Cena tohto bytu je 143 000 €.

Obhliadku si dohodnete : 0917 360 151- Ing. Viera Mihaľová - certifikovaný realitný maklér NARKS.

Koľko stojí môj domov?

HYPOkalkulačka