Rodinný dom, predaj

Gelnica, Gelnica

+ 11 fotiek
PREDANÉ - RODINNÁ VILA NAD MESTOM S DOBROU DOSTUPNOSŤOU DO KOŠÍC

Informácie

Počet poschodí:
3
Celková rozloha:
0 m²
Úžitková plocha:
580 m²
Stav:
úplne prerobený
El. napätie:
230/400V
Kanalizácia:
žumpa
Kúpeľňa:
vaňa a sprchovací kút
Garáž:
áno - 2 autá
Inžinierske siete:
áno
Strecha:
po rekonštrukcii
Počet izieb:
6
Rozloha pozemku:
3002 m²
Vlastníctvo:
osobné
Voda:
verejný vodovod
Plyn:
áno
Internet:
lokálny poskytovateľ
Vykurovanie:
áno
Parkovanie:
áno
Postavené z:
tehla
Zateplený objekt:
áno
Káblová televízia:
nie

Popis

Michal Palko z realitnej kancelárie CASSOVIA REALITAS Vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj krásnu rodinnú vilu, ktorá sa nachádza v pokojnom a tichom prostredí, no zároveň s dobrou dostupnosťou do Košíc. Táto rodinná vila svojou veľkosťou uspokojí aj viac člennú rodinu a svojim komfortom aj najnáročnejších klientov.

Pozrite si video prehliadku vily skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača:

https://youtube.com/watch?v=48rHkpDFAdI

Pozrite si virtuálnu prehliadku vily skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača:

https://my.matterport.com/show/?m=msJLMCunkVm

Trojpodlažná rodinná vila sa nachádza v baníckom meste Gelnica. Skolaudovaná bola v roku 1980 a v roku 2017 prešla nákladnou rekonštrukciou. Bola kompletne navrhnutá architektom Ing.arch. Jozefon Hauskrechtom - hlavný architekt a vedúci odboru územného plánovania mesta Bratislava. Vila je postavená z tehál, zateplená minerálnou vlnou, strecha je z pálenej šindle. V celej vile sa nachádzajú plastové okná 3-sklo, kvalitné podlahy - denná časť ručne tesaná travertínova podlaha, spálne a schody kvalitné drevené podlahy, znížené stropy, v kuchyni napínací strop, internet, alarm, kamerový systém, video vrátnik a satelitná televízia. Vila je napojená na všetky inžinierske siete, ústredné kúrenie je zabezpečené plynovým kotlom. Súčasťou vily je aj krb v obývačke, takže je tu možnosť zakúriť si aj drevom.

Na prízemí sa nachádza garáž pre 2 autá, práčovňa spojená s kúpeľňou a WC, herňa pre deti s prípravou na bar - natiahnuté rozvody vody, priestor pre wellness alebo pinpongáreň, posilovňa pod terasou, technická miestnosť, sklad, pivnica a materiál na dokončenie prízemia vily, priamy výstup na záhradu, kde začína hokejové ihrisko.

Na prvom poschodí sa nachádza denná časť domu, kde vstupujeme do predsiene, na mieru vstavaný šatník, veľká moderná hala s krbom a jedálňou s východom na krásnu terasu orientovanú na východ a juh, na terase je príprava na vodu, na mieru vyrobený gril, pec a pult na prípravu jedál. Z terasy je priamy vstup do nádhernej kuchyne, ktorá bola robená na mieru a v ktorej sú všetky vstavané spotrebiče vrátane umývačky riadu, americkej chladničky, indukčnej varnej dosky, sporáka, digestora a mikrovlnnej rúry, na prvom poschodí sa nachádza taktiež samostatná kúpeľňa so sprchovacím kútom a toaletou.

Na druhom poschodí sa nachádza veľká rodičovská spálňa s otvorenými stropmi, galériou, so samostatnou kúpeľňou a wc - ktorú je potrebné dokončiť podľa vlastných predstáv a vstupom do knižnice. Zo spálne je krásny výhľad na celé mesto a zabezpečí vám relax, ktorý potrebujeme po ťažkom dni. Ďalej sa tu nachádzajú taktiež dve veľké detské izby, jedna s východom na loggiu, detská kúpelňa a spoločný na mieru robený šatník.

Na treťom poschodí sa nachádza hosťovská spálňa, samostatná kúpeľňa a wc - kde je potrebné už len osadiť sanitu. Na poschodí sa ďalej nachádza pracovňa a odkladací podkrovný priestor.

Na pozemku o rozlohe cca 3002 m2 sa nachádza veľká terasa 200 m2, Pred domom po ľavej strane sa nachádza rovinatý oplotený priestor s volierou pre psov a odstaté palivové drevo. Na začiatku záhrady je vytvorené hokejové ihrisko. Pozemok je kompletne obrastený stromami, ktoré robia prirodzený tieň. Pozemok je taktiež kompletne osvetlený. Vo veľkej záhrade je dostatok miesta na detske ihrisko, bazén, aktívny oddych a pod.

Táto rodinná vila je vhodná pre klientov, ktorí si potrpia na komfort a súkromie.

Rodinná vila sa nachádza v Gelnici v tichom, ekologicky čistom prostredí v blízkosti lesa, na svahu, s prekrásnym výhľadom na celé mesto. Orientácia vily zabezpečuje slnečnosť celého pozemku počas dňa. V blízkosti sa nachádzajú turistické a cykloturistické trasy, ktoré ponúkajú možnosti športového vyžitia.

Mesto Gelnica ponúka kompletnú občiansku vybavenosť.

Škôlky, školy a stredné školy:

Materská škola Hlavna 117

Materská škola Slovenska 49

Základná škola Gelnica

Základná umelecká škola Gelnica

Gymnázium Gelnica

Obchody:

FRESH, CBA, Tesco

Banky:

VUB, Prima banka, SLSP, Poštová banka

Reštaurácie:

Emporio Pizza, Tatran restauracia, Morning Smile caffee

Ak vás táto ponuka zaujala, tak nás neváhajte kontaktovať: Michal Palko - 0914 700 107 - certifikovaný realitný maklér NARKS

Ďalšie fotky rodinnej vily na vyžiadanie. Spolu s vilou sa predáva cca 50 m3 odstatého palivového dreva, množstvo stavebného materálu.

Záujimavosti o rodinnej vile:

Vilu projektoval Ing. arch. Jozef Hauskrecht, architekt

Narodený 3. marca 1934. Po skončení vysokoškolského štúdia na SVŠT na Fakulte architektúry a pozemného staviteľstva a doplnkového dvoj-semestrálneho štúdia pre urbanizmus a plánovanie ciest v Prahe, začal pracovať na Útvare hlavného architekta hlavného mesta Bratislavy, kde nastúpil do funkcie vedúceho odboru územného plánovania, architektúry a výstavby a do funkcie hlavného architekta mesta Bratislavy. Počas svojej kariéry pán architekt Hauskrecht vypracoval široký rozsah urbanistickej dokumentácie pre hlavné mesto SR Bratislavu a územný plán hlavného mesta SR Bratislava s návrhovým obdobím do roku 2000. Územný plán s návrhovým obdobím do roku 2000 bol schválený v roku 1976 vo vláde Slovenskej republiky. Vo funkcii hlavného architekta a vedúceho odboru územného plánovania mesta Bratislava pracoval pán architekt Hauskrecht do roku 1989, do svojho odchodu na dôchodok. Už ako dôchodca ešte pracoval v projektovej kancelárii firmy Audiro. Aj v súčasnosti sa aktívne zapája do života v mestskej časti, kde je členom Poradného zboru seniorov starostu mestskej časti Bratislava-Nové Mesto. Za jeho významnú prácu pre hlavné mesto Slovenska – Bratislavu mu starosta mestskej časti Bratislava-Nové Mesto udeil v roku 2008 Verejné uznanie za zásluhy o rozvoj mestskej časti Bratislava-Nové Mesto.

Koľko stojí môj domov?

HYPOkalkulačka