1-izbový byt, predaj

Košice - Staré Mesto, Košice - mestská časť Staré Mesto

129 990 €

Kontaktovať makléra
+ 8 fotiek
PREDANÉ - NA PREDAJ 1IZBOVÝ PRAŽSKÝ BYT- CENTRUM KOŠÍC - FIBICHOVA

Informácie

Poschodie:
7
Počet poschodí:
7
Celková rozloha:
48 m²
Úžitková plocha:
42 m²
Stav:
po rekonštrukcii
Odvoz odpadu:
áno - separovaný
Kúpeľňa:
vaňa
Zariadenie:
nezariadený
Počet izieb:
1
Rozloha pozemku:
0 m²
Vlastníctvo:
osobné
Plyn:
áno
Internet:
optika
Postavené z:
panel
Zateplený objekt:
áno
Káblová televízia:
áno

Popis

PREDANÉ

MICHAL PALKO a realitná kancelária CASSOVIA REALITAS Vám ponúka na predaj 1-izbový pražský byt - ulica FIBICHOVA 7.

Jedným slovom byt je fantastický. Pýši sa výmerou 42m2 a tým, že je pražského typu, viete šikovne z neho spraviť jednoducho 1,5-izbový byt.

Nachádza sa na 7.p / 7.p v zrekonštruovanom bytovom dome s výťahom. Byt je síce po staršej rekonštrukcii, ale vo veľmi peknom udržiavanom stave.

Pre viac fotografií si pozrite: https://facebook.com/pg/MichalPalkoCassoviaRealitas/photos/?ref=page_internal

Dispozícia pozostáva zo vstupnej chodby, spojenej kúpeľne s toaletou. V kúpeľni je vaňa. Z chodby prechádzate do centrálnej časti obývačky, z ktorej je výstup na 6m loggiu s výhľadom na centrum mesta. Ďalej z obývačky sa dostanete do zariadenej kuchyne.

Pred štyrmi rokmi bola rekonštrukcia v rozsahu : menená poistná skriňa, plávajúce podlaha, izolačné 3- sklá plastové okná, repasované dvere, stena, vstavaná skriňa.

Byt ponúka rôzne možnosti. Je vhodný ako štartovací byt a výborný z pohľadu prenájmu. Lokalita je bezkonkurenčná. Doslova máte všetko na dlani.

Celkové náklady spojené s bytom činia mesačne 140,-eur.

Lokalita a občianska vybavenosť:

MHD spojenia: autobusy a električky, obchodné centrum Urban a Aupark, reštaurácie, kaviarne a obchodíky na celej Hlavnej ulici, Banky: SLSP, CSOB, VUB, Tatrabanka, jasle a škôlky

Kúpna cena bytu je vrátane poplatkov súvisiacich s predajom (vypracovanie kúpnych zmlúv advokátom, poplatky za autorizáciu (overenie) podpisov predávajúceho, kolky za štandardné podanie návrhu na vklad kúpnych zmlúv do katastra prostredníctvom advokáta) a samozrejme kompletné právne poradenstvo a servis. Cena je vrátane provízie pre RK.

Byt je možné financovať aj cez hypotekárny úver, s ktorým Vám ochotne pomôžem.

Cena tohto bytu je 129.990,- EUR. Ak vás táto ponuka zaujala, tak ma neváhajte kontaktovať: Michal PALKO - 0914 700 107 - Certifikovaný realitný maklér NARKS.

Koľko stojí môj domov?

HYPOkalkulačka