Záhrady, predaj

Košice-okolie, Nižný Klátov

+ 10 fotiek
PREDANÁ ZÁHRADA SO ZÁHRADNÝM DOMČEKOM - KLATOVIANKA, NIŽNÝ KLÁTOV

Informácie

Celková rozloha:
0 m²
Úžitková plocha:
0 m²
Stav:
neuvedený
Inžinierske siete:
blízko
Rozloha pozemku:
499 m²
Vlastníctvo:
osobné

Popis

MICHAL PALKO z realitnej kancelárie CASSOVIE REALITAS vám exkluzívne ponúka na predaj pozemok v tichom a nádhernom prostredí v Klatovianke.

Pozemok je ideálny pre záhradkárske a rekreačné aktivity, výstavbu ľahkých objektov, napr. mobilného domu alebo chaty. Na pozemku sa nachádza záhradný domček, detská šmýkačka, pivnica na konci pozemku, cez pozemok tečie romantický potôčik, Oplotenie je kompletne okolo celého pozemku. V blízkosti sa nachádzajú inžinierske siete. Smetie sa vynáša počas celého roka. V okolí už bývajú chatári celoročne.

Pozrite si video-prehliadku skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: https://youtu.be/uapDZ6Uw7xY

Pozrite si viac fotografií skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: https://facebook.com/pg/MichalPalkoCassoviaRealitas/photos/?ref=page_internal

Technické info a parametre:

Umiestnenie: záhradkárska lokalita Nižný Klátov

Druh pozemku: záhrada

Výmera pozemku: 499 m2

Č.parcely: 890/1, 890/2, 890/3, 891

Č.LV: 1859

Lokalita je vynikajúca nakoľko záhradkárska lokalita Nižný Klátov sa nachádza 10 minút autom z mesta. Záhrada sa nachádza v nádhernom lesnom prostredí. Neďaleko sa nachádza chata Klatovianka a westernové mestečko.

Cena pozemku je 39.990,- EUR.

Ak vás táto ponuka zaujala, tak ma neváhajte kontaktovať: Michal Palko - 0914 700 107 - Certifikovaný realitný maklér NARKS.

Koľko stojí môj domov?

HYPOkalkulačka