Rodinný dom, predaj

Prešov, Prešov

159 000 €

Kontaktovať makléra
PREDANÉ - VÝSTAVBA 2-PODLAŽNÉHO RODINNÉHO DOMU, NIŽNA ŠEBASTOVÁ

Informácie

Počet poschodí:
2
Celková rozloha:
0 m²
Úžitková plocha:
106 m²
Stav:
neuvedený
Počet izieb:
4
Rozloha pozemku:
0 m²
Parkovanie:
áno

Popis

Ponúkame na predaj 4-izbový dvojpodlažný rodinný dom o úžitkovej ploche 106m2, Nižná Šebastová - Prešov. Rodinný dom je súčasťou dvojdomu a nachádza sa na rovinatom pozemku, kde sa nachádzajú 4x RD v skladbe: 2x bungalov (predané) a 2x poschodový dom (1x rezervovaný, 1x voľný). Dvojdomy sú umiestnené na konci ulice, ku každému domu prislúcha oddychová časť (vlastný pozemok o výmere cca. 55m2, terasa), parkovanie a spoločný prístupový chodník.

Poschodový dom má 1.NP: vstup, kuchyňa s obývačkou, spálňa, kúpeľňa s WC a schodisko. 2.NP: galéria a 2x spálňa spolu o úžitkovej ploche 106m2.

Domy sa predávajú v stave holodom s kotlom a zásobníkom vody. Napojenie na všetky IS / voda, kanál, elektrina a plyn /. Vykurovanie plynové. Zateplenie 24cm minerálna vata. Obvodové murivo, a to spojovacia stena je 25 porobeton + 5 izolácia + 25 porobeton. V cene je zahrnutý: výstavba na kľúč (podlahy, dvere a zárubne, sanita, osvetlenie, vypínače, zástrčky) so zateplením a fasádnou farbou, drevené schodisko, bleskozvod, podiel na spoločnom pozemku - prístupový chodník, vlastná oddychová časť (cca. 55m2), úprava terénu: parkovanie v stave zámková dlažba, chodník v stave zámková dlažba, terasa.

Lokalita

Novovzniknutá, kde už stojí a je aj obývaných cca. 50 novostavieb. V tejto časti už stavebný ruch finišuje, čím máte zabezpečené tiché prostredie plné zelene. V blízkosti je MHD, obchodné stredisko, detské ihrisko, športovisko, služby, reštaurácia Išľa. Poloha nehnuteľnosti je v rýchlom dosahu centra mesta, ale aj obchodnej zóny Sekčova /OC MAX, ZOC Koral, Hornbach, Siko, Asko, Lidl, Kaufland, Mobelix a iné/, ako aj priemyselnej zóny Šarišské Lúky.

Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie, ktorá v sebe zahŕňa kompletný právny servis a služby spojené s kúpou nehnuteľnosti. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať, Ing. Lenka Snopeková - 0918 749 460.

Kontakt

Koľko stojí môj domov?

HYPOkalkulačka