Obchodné priestory, prenájom

Košice - Sever, Košice - mestská časť Sever

PRIESTOR V SUTERÉNE BC Tomášikova 35​,​ S možnosťou napojenia na vodov

Informácie

Celková rozloha:
50.82 m²
Úžitková plocha:
50.82 m²
Stav:
neuvedený
Odvoz odpadu:
áno
El. napätie:
230V
Kanalizácia:
nie
Garáž:
nie
Inžinierske siete:
áno
Zariadenie:
nezariadený
Rozloha pozemku:
0 m²
Vlastníctvo:
firemné
Voda:
nie
Plyn:
nie
Internet:
optika
Parkovanie:
verejné
Postavené z:
tehla
Zateplený objekt:
nie
Káblová televízia:
áno

Popis

PRIESTOR V SUTERÉNE BC Tomášikova 35, S možnosťou napojenia na vodovod a kanalizáciu.

JOZEF TOMČO z realitnej kancelárie CASSOVIA REALITAS Vám ponúka na prenájom skladové priestory v suteréne administratívnej budovy BC Tomášiková 35, administratívna budova sa nachádza na rohu ulice Tomášikova a Národná trieda.

V administratívnej budove sú k dispozícii aj kancelárske priestory rôznych veľkostí od 19,6 m2 až po možnosť prenajať si celé poschodie o veľkosti 306 m2 a skladové priestory v suteréne budovy. Ponúkame maximálnu flexibilitu pre Vaše podnikanie. Vyskladajte si priestory podľa Vašich predstáv o veľkosti akú potrebujete.

Budova má šesť poschodí, čo poskytuje dostatok priestoru pre Váš biznis. Má vlastného správcu, výťah, uzavreté kancelárie s vlastnými meračmi tepla a elektriny, spoločné kuchynky a sociálne zariadenia.

Priestor P12 je prístupný cez predný a zadný chod kde sa autom dostanete priamo až pred vstup čo Vám uľahčí manipuláciu. Priestor pred prevzatím bude vymaľovaný na bielo a podlaha je pokrytá dlažbou.

Poloha objektu Vám a Vašim zamestnancom poskytne plný komfort z pohľadu dopravy, nákupov či služieb. Lokalita poskytuje výborné napojenie na mestské aj diaľničné dopravné uzly a skvelú dostupnosť s MHD. Hneď vedľa vchodu je zastávka MHD autobusov, čo robí toto miesto veľmi frekventovaným.

V blízkosti je OD Beta s potravinami, reštaurácie, Family Gym Oáza, banka a ďalšie služby.

Štandard priestorov:

- prístup do budovy 24/7

- otvárateľné okná

- výťah

- štruktúrovaná kabeláž

- kuchynky

- sociálne zariadenia

- bezplatná parkovacia zóna

- bezpečnostný kamerový systém

Uvedený priestor P12 o rozlohe cca 50,82 m2 je za cenu 320,17 € bez DPH vrátane energií a všetkých poplatkov.

Aktuálne dopriestoru P12 nie je privedená voda a kanalizácia ale po dohode je to možne. Cena prenájmu sa navýši na sumu 439,08 € bez DPH vrátane energií a všetkých poplatkov.

Pracovať v administratívnej budove Tomášikova znamená pracovať v bezprostrednej blízkosti centra Košíc a využívať komfort, ktorý poskytuje funkčné prevedenie celej budovy.

Ak vás táto ponuka zaujala, tak ma neváhajte kontaktovať: Jozef Tomčo 0907 190 000 - Certifikovaný realitný maklér NARKS.

Koľko stojí môj domov?

HYPOkalkulačka