Chata, predaj

Košice-okolie, Sokoľ

+ 11 fotiek
PREDANÉ Romantická chata v nádhernom prostedí obce Sokoľ

Informácie

Počet poschodí:
1
Celková rozloha:
60 m²
Úžitková plocha:
60 m²
Stav:
úplne prerobený
Odvoz odpadu:
áno - separovaný
El. napätie:
230/400V
Kanalizácia:
žumpa
Kúpeľňa:
vaňa
Inžinierske siete:
áno
Zariadenie:
zariadený
Strecha:
po rekonštrukcii
Počet izieb:
1
Rozloha pozemku:
850 m²
Vlastníctvo:
osobné
Voda:
studňa
Plyn:
áno
Internet:
iné
Vykurovanie:
vlastné - plyn
Parkovanie:
vlastné vyhradené
Postavené z:
Ytong
Zateplený objekt:
áno
Káblová televízia:
áno

Popis

Exkluzívne ponúkame na predaj romantickú chatu v krásnom a tichom prostredí obce Sokoľ, časť Uhrinč, ktorá sa nachádza zhruba 10 minút cesty autom od Košíc. Obec Sokoľ vďaka svojej výhodnej polohe umožňuje bývanie v blízkosti mesta, no pritom ponúka aj dostupnosť prírody a oddychu. Keďže sa jedná o koncovú dedinu obklopenú lesmi, je tu zabezpečený dostatočný pokoj a súkromie, zároveň sú tu široké možnosti na turistiku, cyklistiku a hubárčenie. Táto lokalita nie je ohrozená záplavami ani zosuvmi pôdy.

Chata bola postavená v roku 1990 a následne kompletne zrekonštruovaná zhruba pred ôsmimi rokmi, je ideálna na trvalé bývanie, ale aj ako víkendový domček slúžiaci na oddych od ruchu mesta. Chata má vlastný autentický štýl, a to v interiéri aj v exteriéri a má rozlohu cca 60 m2. Pozemok má rozlohu cca 850 m2, je rovinatý a oplotený. Je tu dokonalé súkromie a ticho, cez pozemok preteká šumiaci potôčik, je tu množstvo ovocných a okrasných stromov a kríkov.

Chata je jedno podlažná, skladá sa z veľkej obytnej miestnosti, ktorá slúži ako obývačka aj spálňa, veľkej samostatnej kuchyne, komory, kúpeľne s toaletou a terasy orientovanej na západ, na ktorú sa vychádza z obývacej miestnosti. Okná a podlahy sú drevené, kuchynská linka je z masívneho dreva, celý interiér je krásne doladený a veľmi príjemný. V obývacej miestnosti na nachádza piecka na drevo.

Chata je murovaná z kvádrov, zateplená polystyrénom, má plochú plechovú strechu. Má vlastnú studňu, plyn a elektrinu, kúrenie je zabezpečené radiátormi. Na pozemku sa nachádza domček na náradie, letná sprcha, nájdete tu rôzne zákutia ako stvorené na oddych.

Chata sa nachádza v krásnom, tichom a pokojnom prostredí v blízkosti lesa.

V obci Sokoľ sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, zastávka SAD, škola, škôlka, detské ihrisko, potraviny, pohostinstvo.

Ak vás táto ponuka zaujala, tak nás neváhajte kontaktovať: Ing. Katarína Kočíková - 0905 190 720 - Certifikovaný realitný maklér NARKS.

Kontakt

Koľko stojí môj domov?

HYPOkalkulačka