Rodinný dom, predaj

Prešov, Ľubotice

178 000 €

Kontaktovať makléra
PREDANÉ: Na predaj bungalov, Ľubotice, Prešov

Informácie

Celková rozloha:
0 m²
Úžitková plocha:
125.28 m²
Stav:
neuvedený
Rozloha pozemku:
621 m²

Popis

Ponúkame na predaj 4-izbový rodinný dom vo vyhľadávanej lokalite Ľubotice pri Prešove. Jedná sa o modernú novostravbu so zastavanou plochou 220m2 postavenú na pozemku s výmerou 621m2 v novej a pokojnej lokalite.

Skladba domu

Vstupná chodba, samostatná toaleta pre hostí, 1x spálňa so šatníkom a vlastnou kúpelňou, 2 ďalšie spálne, kúpelňa s toaletou, technická miestnosť so samostatným vstupom zvonku, obývacia miestnosť prepojená s kuchyňou, praktická komôrka pri kuchyni. K tomuto domu prislúchajú aj tri zastrešené parkovacie miesta.

Materiál

Dom sa predáva ako holodom. V cene je príprava na krb, sadrové omientky, sadrokartónový strop, podlahové vykurovanie, okná značky Salamander (3-sklo). Steny sú vymaľované hygienickým náterom. Zateplenie podlahy a obvodových murov je 15cm, zateplenie strechy 40-55cm. Konečnú farbu fasády si vie klient vybrať.

Lokalita

Rýchla dostupnosť na hlavné ťahy sme Poprad a Bardejov.

MHD: 13, 28

Reštaurácie a kaviarne

Reštaurácia a penzión ZWICKER [i]zwicker.sk[/i]

Steak House Prešov [i]steakhousepo.sk[/i]

Bowland [i]bowland.ozm.sk[/i]

Hotel Polo [i]hotel-polo.sk[/i]

Eden Restaurant

Reštaurácia Riviéra

Obchody a služby

Potraviny Karmen

Lidl

ZOC MAX zoc-max.sk, ZOC Koral zockoral.sk - CBA, reštaurácia a kaviareň, ručná autoumyváreň

Exclusive Second Hand MARSON

Poliklinika Pro Care - Sekčov

Voľný čas

Kapušanský hrad, Zbojnický hrad, ZOC Koral - Safari park, Laser game [i]zockoral.sk[/i], City Gym (Max Prešov) [i]citygym.sk[/i], Obecná knižnica Ľubotice, Bowland [i]bowland.ozm.sk[/i], Aquapark Delňa [i]aquaparkpresov.sk[/i]

Cena nehnuteľnosti je uvedená vrátane provízie, ktorá v sebe zahŕňa kompletný právny servis a služby spojené s predajom nehnuteľnosti. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať na tel. čísle 0918 749 460.

Kontakt

Koľko stojí môj domov?

HYPOkalkulačka