Rodinný dom, predaj

Košice-okolie, Kokšov - Bakša

299 990 €

Kontaktovať makléra
+ 11 fotiek
PREDANÉ- Krásny útulný 4-izb. bungalov, Kokšov-Bakša

Informácie

Počet poschodí:
1
Celková rozloha:
113 m²
Úžitková plocha:
113 m²
Stav:
neuvedený
Odvoz odpadu:
áno - separovaný
El. napätie:
230/400V
Kanalizácia:
žumpa
Kúpeľňa:
vaňa a sprchovací kút
Inžinierske siete:
áno
Zariadenie:
zariadený
Počet izieb:
4
Rozloha pozemku:
560 m²
Vlastníctvo:
osobné
Voda:
studňa a vodovod
Plyn:
nie
Internet:
iné
Vykurovanie:
vlastné - elektrické
Parkovanie:
vlastné vyhradené
Postavené z:
Ytong
Zateplený objekt:
áno
Káblová televízia:
áno

Popis

PREDANÉ

Exkluzívne ponúkame na predaj krásny a štýlový rodinný dom typu bungalov v pokojnom prostredí obce Kokšov-Bakša, ktorá je od úplného centra Košíc vzdialená zhruba 10 kilometrov, v tichej uličke, obklopený poliami a lúkami, iba s jedným priamym susedom, s úplným súkromím, ale zároveň blízko občianskej vybavenosti. Kokšov-Bakša je známa tichým a pokojným prostredím, bez neprispôsobivých občanov.

Jedná sa o novostavbu rodinného domu skolaudovanú v roku 2017, ktorá má úžitkovú plochu 113 m2 na celkovej výmere pozemku 560 m2, pozemok je rovinatý, príjazdová cesta je asfaltová, posledných pár metrov k domu spevnená. V bezprostrednej blízkosti domu sa nachádzajú lúky a polia, prostredie je ideálne na prechádzky a cyklistiku.

Rodinný dom pozostáva z veľkej obývačky prepojenej s kuchyňou a jedálňou s východom na presvetlenú terasu s výhľadom na okolitú prírodu orientovanú na juh, troch samostatných spální, technickej miestnosti, komory, veľkej kúpeľne s vaňou a sprchovacím kútom, dvoch samostatných toaliet s umývadlom, predsiene a chodby. Na povale sa nachádza pochôdzny úložný priestor.

Kuchyňa bola robená na mieru s komplet vstavanými spotrebičmi (rúra, indukčná varná doska, digestor, umývačka riadu, mikrovlnka, chladnička). Z kuchyne sa vchádza do komory s dostatkom úložného priestoru. V obývačke sa nachádza veľké francúzske okno orientované na juh a dizajnový kozub s prieduchmi do izieb, ktorý svojou výhrevnou silou dokáže bez problémov vykúriť celý dom. V chodbe, hlavnej spálni a detskej izbe sa nachádzajú veľké vstavané skrine. V technickej miestnosti je miesto pre práčku, sušičku, mrazničku a technologické vybavenie domu.

Kúrenie je kombinované, zabezpečené kozubom a taktiež podlahovým kúrením, ktoré je napojené na elektrický kotol. Ohrev vody je zabezpečený elektrickým bojlerom. Rodinný dom je postavený z Ytongu, je zateplený polystyrénom. Strecha je valbová, pokrytá betónovou škridlou značky Bramac, okná a dvere sú plastové v odtieni zlatý dub.

Pozemok je rovinatý, oplotený, s elektrickou bránou, má rozlohu 560 m2, nachádza sa tu záhradný domček na náradie a uskladnenie dreva, prístrešok pre dve autá, vyvýšené záhony a detské ihrisko. Súčasťou predaja je aj tretinový podiel na prístupovej ceste k domu. Na terase rodinného domu sa nachádza vonkajšie sedenie a elektrická markíza.

Rodinný dom je napojený na elektrinu, obecný vodovod, má taktiež vlastnú studňu, odpad je riešený prostredníctvom žumpy, keďže v obci nie je kanalizácia.

Dom sa predáva takmer kompletne vybavený a zariadený. Veľkým pozitívom rodinného domu je krásne a štýlové vybavenie, veľmi praktická a účelná dispozícia, južná orientácia terasy a tiché a kľudné okolité prostredie.

Obec Kokšov-Bakša je tichá nepriechodná obec, nachádza sa tu dobrá občianska vybavenosť: materská škola, základná škola, potraviny COOP Jednota, detské ihriská, fitness centrum, multifunkčné ihrisko.

V prípade záujmu o obhliadku rodinného domu ma kontaktujte. Ing. Katarína Kočíková, Mobil: 0905 190 720, Certifikovaný realitný maklér - NARKS.

Kontakt

Koľko stojí môj domov?

HYPOkalkulačka