4-izbový byt, prenájom

Košice - Juh, Košice - mestská časť Juh

+ 9 fotiek
PRENAJATÝ 4 IZB. BYT NA JÁNOŠIKOVEJ ULICI

Informácie

Poschodie:
5
Celková rozloha:
89 m²
Úžitková plocha:
89 m²
Stav:
čiastočne prerobený
Zariadenie:
zariadený
Počet izieb:
4
Rozloha pozemku:
0 m²
Vlastníctvo:
osobné
Parkovanie:
verejné
Postavené z:
panel

Popis

IVANA ADÁMY z realitnej kancelárie CASSOVIA REALITAS Vám EXKLUZÍVNE ponúka na prenájom priestranný 4i byt v mestskej časti Juh - Jánošíkova 9.

Byt má výmeru 89 m2 + loggia, nachádza sa na 5. poschodí s výťahom.

Dispozičné riešenie: Byt sa skladá zo vstupnej chodby, priestrannej obývačky prepojenej s kuchyňou, troch samostatne nepriechodných izieb (spálňa a 2 študentské izby), kúpeľne a samostatnej toalety.

Izby sú kompletne zariadené. Kuchyňa je komplet vybavená spotrebičmi: indukčná varná doska, umývačka riadu, elektrická rúra, digestor, chladnička s mrazničkou,mikrovlnná rúra, jedálenský stôl so stoličkami. Obývačka je zariadená sedačkou, konferenčným stolíkom, nábytkovou zostavou s TV. V spálni je manželská posteľ, dva nočné stolíky, veľká skriňa a komoda.V študentských izbách sa nachádza písací stôl so stoličkou. V kúpeľni sa nachádza vaňa, umývadlo, skrinka, práčka. Na chodbe je vstavaná šatníková skriňa.

Byt je priestranný a novým nájomníkom ponúka nadštandardné bývanie. Poskytuje množstvo úložného priestoru. Prenajíma sa zariadený.

Poloha bytu je veľmi atraktívna. Za pár minút autom ste v centre mesta. V blízkosti bytu je všetko čo potrebujete. Služby, banky, reštaurácie, potraviny, zastávka MHD.

Cena nájmu je 900 €/mesiac vrátane energií a internetu. Dĺžka nájmu je minimálne jeden rok.

Veľmi radi Vám umožníme obhliadku bytu, poskytneme všetky potrebné informácie o danej nehnuteľnosti.

Ak vás táto ponuka zaujala, tak nás neváhajte kontaktovať: Mgr. Ivana Adámy - 0902 477 097 - certifikovaný realitný maklér NARKS.

Kontakt

Koľko stojí môj domov?

HYPOkalkulačka