3-izbový byt, prenájom

Košice - Dargovských hrdinov, Košice - mestská časť Dargovských hrdinov

+ 7 fotiek
PRENAJATÉ - Veľký 3-izbový byt na PRENÁJOM

Informácie

Poschodie:
8
Celková rozloha:
74 m²
Úžitková plocha:
71 m²
Stav:
úplne prerobený
Kúpeľňa:
áno
Zariadenie:
čiastočne
Počet izieb:
3
Rozloha pozemku:
0 m²
Vlastníctvo:
osobné
Plyn:
áno
Internet:
lokálny poskytovateľ
Parkovanie:
verejné
Postavené z:
panel
Zateplený objekt:
áno

Popis

PRENAJATÉ

Tomáš Székely a realitná kancelária CASSOVIA REALITAS Vám ponúka na prenájom priestranný 3-izbový byt na Maurerovej ulici 15.

Tento byt ma hneď dostal už pri vstupe. Jeho obrovská chodba, dve neprechodné izby, veľká kúpeľňa a obývačka spojená s kuchyňou hovoria za seba.

Plne funkčná kuchyňa s kompletným vybavením, zariadená obývačka spolu so spálňou je veľkým plusom pre budúcich nájomníkov. Jedine detská izba čaká na zariadenie už novým nájomníkom.

A čo Vás určite dostane je panoramatický výhľad na celé mesto zo 6m loggie, ktorá je fantastická. Byt je vkusný a s určite sa doň zamilujete na prvý pohľad.

Byt je vhodný pre rodiny s deťmi, tiež aj pre fajčiarov, ktorí výlučne si budú svoju cigaretu užívať na loggií. Zvieratká v byte majú zákaz.

Cena prenájmu je 650,-Eur + jednomesačný depozit. V cene nájmu je zahrnutý aj internet a všetky poplatky súvisiace s bytom.

Ak Vás táto nehnuteľnosť zaujala, obhliadku nehnuteľnosti si môžete dohodnúť na tel. č. 0904 932 188 - Váš certifikovaný realitný maklér Tomáš Székely.

Kontakt

Koľko stojí môj domov?

HYPOkalkulačka