Rodinný dom, prenájom

Košice - Sever, Košice - mestská časť Sever

+ 5 fotiek
PRENAJATÉ rodinný dom, 200 m2, na 9ár. pozemku, Cesta pod Hradovou

Informácie

Počet poschodí:
3
Celková rozloha:
200 m²
Úžitková plocha:
200 m²
Stav:
po rekonštrukcii
Odvoz odpadu:
áno - separovaný
El. napätie:
230/400V
Kanalizácia:
áno
Kúpeľňa:
vaňa a sprchovací kút
Garáž:
nie
Inžinierske siete:
áno
Zariadenie:
zariadený
Počet izieb:
7
Rozloha pozemku:
900 m²
Vlastníctvo:
osobné
Voda:
verejný vodovod
Plyn:
áno
Internet:
lokálny poskytovateľ
Vykurovanie:
vlastné - plyn
Parkovanie:
vlastné vyhradené
Postavené z:
tehla

Popis

Ponúkame na prenájom trojpodlažný 7-izbový rodinný dom v mestskej časti Sever, na ulici Cesta pod Hradovou, ktorá je od centra Košíc vzdialená pár minút. Dom sa nachádza v príjemnom a tichom prostredí plnom zelene, v slepej ulici s minimálnou premávkou, zároveň je tu však veľmi rýchla dostupnosť do mesta. Dom je ideálny pre viac generačnú rodinu, resp. pre firmu na ubytovanie zamestnancov, či agentúru, ktorá ubytováva študentov, resp. cezpoľných zamestnancov.

Pozemok má rozlohu cca 900 m2, je svahovitý, zastavaná plocha domu je cca 100 m2 a úžitková plocha domu je cca 200 m2. Jedná sa o murovaný rodinný dom postavený z tehál, okná sú plastové, vchodové dvere taktiež. Dom je napojený na všetky inžinierske siete.

Rodinný dom sa rozkladá na troch podlažiach, je kompletne zariadený, pripravený na nasťahovanie. Sú tu laminátové podlahy, dlažby, nové interiérové dvere, tri kúpeľne s toaletou, pričom v dvoch sa nachádza vaňa a v tretej sprchovací kút, kuchynská linka bola robená na mieru so vstavanými spotrebičmi (elektrická rúra, varná doska, digestor, chladnička, mikrovlnná rúra). Kúrenie je zabezpečené plynovým kotlom.

Jedná sa o trojpodlažný 7-izbový rodinný dom, ktorý má na prízemí kuchyňu, kúpeľňu a tri veľké spálne. Na poschodí sa nachádzajú dve spálne a dve kúpeľne, je tu tiež východ na hornú terasu. Z prízemia sa schádza po schodoch do nižšieho podlažia (vzhľadom na to, že dom je postavený vo svahu), kde sa nachádzajú dve ďalšie miestnosti, jedna z nich s východom na dolnú terasu s krásnym výhľadom do doliny a možnosťou grilovania.

Pozemok je oplotený, je tu státie pre štyri autá. Dom je v osobnom vlastníctve. Nájomné je vo výške 1000 EUR mesačne plus poplatok za energie.

V mestskej časti Košice Sever sa nachádzajú potraviny (KLAS, BILLA), materské a základné školy (ZŠ Polianska, MŠ Polianska), reštaurácie (VET Bar), lekárne, kvetinárstvo, detské ihriská, pošta, drogéria TETA, mnoho zastávok MHD, táto časť mesta sa vyznačuje hlavne peknou prírodou, na dosah máte park Anička, Kavečany so ZOO a vyhliadkovou vežou, údolie Čermeľa a Alpinku.

V prípade záujmu o obhliadku nehnuteľnosti ma kontaktujte. Katarína Kočíková, 0905 190 720, Certifikovaný realitný maklér NARKS.

Kontakt

Koľko stojí môj domov?

HYPOkalkulačka