4-izbový byt, predaj

Košice - Sever, Košice - mestská časť Sever

199 000 €

Kontaktovať makléra
+ 8 fotiek
PREDANÝ 4-izbový byt s dvoma loggiami, 109 m2, ul. Mengusovská

Informácie

Počet poschodí:
2
Celková rozloha:
109 m²
Úžitková plocha:
109 m²
Stav:
čiastočne prerobený
Odvoz odpadu:
áno - separovaný
Kúpeľňa:
vaňa
Zariadenie:
zariadený
Počet izieb:
4
Rozloha pozemku:
0 m²
Vlastníctvo:
osobné
Plyn:
áno
Internet:
iné
Vykurovanie:
vlastné - plyn
Parkovanie:
verejné
Postavené z:
tehla
Zateplený objekt:
áno
Káblová televízia:
áno

Popis

Exkluzívne ponúkame na predaj veľmi útulný a svetlý veľký 4-izbový byt, ktorý sa nachádza v pokojnom a tichom prostredí, v lokalite Košice Sever, na Mengusovskej ulici. Hlavnými pozitívami tohto bytu sú jeho poloha v blízkosti centra mesta, veľmi tiché prostredie, orientácia na juhozápad, čo zaručuje nielen celodenne dostatok svetla,ale predovšetkým úsporu energií. Najdôležitejšia je však príjemná atmosféra bytu, budete sa tu okamžite cítiť ako doma.

Jedná sa o pôvodne 5-izbový byt, ktorý sa po rekonštrukcii vyňatím priečky medzi dvoma menšími izbami zmenil na 4-izbový byt nadštandardnej veľkosti. Byt sa nachádza na druhom podlaží dvojpodlažného bytového domu. V bytovom dome sa nachádza celkovo päť bytov, pričom každý z nich disponuje vlastnou záhradkou. Bytový dom je postavený z tehál, zateplený polystyrénom, má plochú strechu, ktorá bola taktiež rekonštruovaná a novšiu fasádu.

Byt má úžitkovú výmeru 109 m2, čistá podlahová plocha bytu je cca 97 m2, plocha pivnice má cca 12 m2, plocha dvoch loggií spolu cca 15 m2. Byt tvorí veľká predsieň, kuchyňa s jedálenským kútom s krásnym výhľadom na vyhliadkovú vežu a do okolia, z ktorej sa vchádza do komory, hala, v ktorej sa nachádza kozub z lícových tehál s východom na menšiu loggiu a obývacia izba s východom na veľkú loggiu. V byte sú aktuálne dve spálne, kúpeľňa s vaňou a oddelená toaleta, výhodou je, že do kúpeľne je možné vojsť z chodby, ale aj priamo z hlavnej spálne. Je tu možnosť presunu kuchyne do haly, čím sa získa veľký otvorený priestor dennej časti bytu a tri samostatné spálne.

V byte prebehla čiastočná rekonštrukcia, sú tu plastové okná, laminátové podlahy a pekné zrepasované parkety. Kúrenie je zabezpečené vlastným plynovým kotlom zn. Protherm. Súčasťou bytu je veľká pivnica, v ktorej sa nachádzajú úložné priestory s veľkými regálmi.

Na pozemku okolo bytového domu sa nachádza spoločná záhrada, ktorú môžu využívať všetci vlastníci, ale taktiež samostatná záhrada, ktorá prislúcha k tomuto bytu o rozlohe cca 50 m2. Tento byt je vhodný pre klientov, ktorí si potrpia na komfort a súkromie a zároveň chcú bývať na dosah od centra mesta, v absolútnej blízkosti občianskej vybavenosti. Je tu možnosť krásnej rekonštrukcie s otvorením dispozície vzhľadom na veľkosť bytu a súčasnú dispozíciu. V prípade záujmu je tu možnosť dokúpenia garáže, ktorá sa nachádza zhruba tri minúty pešo od bytového domu.

V mestskej časti Košice Sever sa nachádzajú obchody, materské a základné školy, reštaurácie, detské ihriská, pošta, mnoho zastávok MHD, táto časť mesta sa vyznačuje hlavne peknou prírodou, na dosah máte park Anička, Kavečany so ZOO a vyhliadkovou vežou, údolie Čermeľa a Alpinku.

Ak máte záujem o obhliadku, kontaktujte ma na telefónnom čísle: 0905 190 720. Ing. Katarína Kočíková - Certifikovaný realitný maklér NARKS.

Kontakt

Koľko stojí môj domov?

HYPOkalkulačka