3-izbový byt, predaj

Košice - Sever, Košice - mestská časť Sever

139 000 €

Kontaktovať makléra
+ 10 fotiek
PREDANÝ - 2,5-izbový byt s balkónom, 63 m2, ul. Gerlachovská

Informácie

Počet poschodí:
4
Celková rozloha:
63 m²
Úžitková plocha:
63 m²
Stav:
úplne prerobený
Odvoz odpadu:
áno - separovaný
Kúpeľňa:
vaňa a sprchovací kút
Zariadenie:
zariadený
Počet izieb:
2,5
Rozloha pozemku:
0 m²
Vlastníctvo:
osobné
Plyn:
nie
Internet:
optika
Vykurovanie:
spoločné
Parkovanie:
verejné
Postavené z:
tehla
Káblová televízia:
áno

Popis

Exkluzívne ponúkame na predaj výnimočný kompletne zrekonštruovaný 2,5-izbový byt na sídlisku Cesta pod Hradovou, ulica Gerlachovská, byt je v osobnom vlastníctve, s nádherným výhľadom na okolitú zeleň, je kompletne zariadený a vybavený, orientovaný na východ - západ.

Nachádza sa na štvrtom poschodí zo štyroch v tehlovom bytovom dome. Úžitková plocha bytu je 63 m2. K bytu prislúcha balkón o rozlohe cca 3 m2 a pivnica o rozlohe cca 2 m2.

Dispozícia bytu bola kompletne zmenená a navrhnutá architektom, byt pozostáva z predsiene, veľkej obývacej izby prepojenej s kuchyňou, veľkej spálne s francúzskym oknom s východom na balkón, pracovne, šatníka, kúpeľne a samostatnej toalety. V byte sú plastové okná, murované jadro so sprchovacím kútom a vaňou, oddelená toaleta, v celom byte sú laminátové podlahy a dlažby, nové interiérové dvere, bezpečnostné vchodové dvere zn. ADLO, kuchynská linka bola robená na mieru so zabudovanými spotrebičmi (elektrická varná doska, rúra na pečenie, chladnička, digestor, práčka so sušičkou). V spálni a pracovni orientovaných na východ sa nachádzajú elektricky ovládané vonkajšie rolety. Byt sa predáva kompletne zariadený a vybavený.

K bytu je možné dokúpiť aj garáž, ktorá sa nachádza zhruba tri minúty chôdze od bytového domu.

Lokalita a občianska vybavenosť v okolí:

V mestskej časti Sever sa nachádzajú potraviny (KLAS, BILLA), materské a základné školy (ZŠ Polianska, MŠ Polianska), reštaurácie (VET Bar), lekárne, kvetinárstvo, detské ihriská, pošta, drogéria TETA, mnoho zastávok MHD, táto časť mesta sa vyznačuje hlavne peknou prírodou, na dosah máte park Anička, Kavečany so ZOO a vyhliadkovou vežou, údolie Čermeľa a Alpinku.

Ak vás táto ponuka zaujala, tak nás neváhajte kontaktovať: Ing. Katarína Kočíková - 0905 190 720 - certifikovaný realitný maklér NARKS

Kontakt

Koľko stojí môj domov?

HYPOkalkulačka