2-izbový byt, predaj

Košice - Sever, Košice - mestská časť Sever

168 000 €

Kontaktovať makléra
+ 8 fotiek
PREDANÝ - 2-izbový tehlový byt, 59 m2, ul. Obrancov mieru

Informácie

Počet poschodí:
4
Celková rozloha:
59 m²
Úžitková plocha:
59 m²
Stav:
čiastočne prerobený
Odvoz odpadu:
áno - separovaný
Kúpeľňa:
vaňa
Zariadenie:
čiastočne
Počet izieb:
2
Rozloha pozemku:
0 m²
Vlastníctvo:
osobné
Plyn:
áno
Internet:
optika
Vykurovanie:
spoločné
Parkovanie:
verejné
Postavené z:
tehla
Zateplený objekt:
áno
Káblová televízia:
áno

Popis

PREDANÝ

Exkluzívne ponúkame na predaj priestranný a útulný 2-izbový byt v mestskej časti Sever, na ulici Obrancov mieru, byt je v osobnom vlastníctve, s pekným výhľadom na okolitú zeleň parku.

Nachádza sa na vyvýšenom prízemí (pod bytom sú spoločné priestory), v štvorpodlažnom tehlovom bytovom dome, orientácia bytu je na severozápad. Úžitková plocha bytu je 59 m2. K bytu prislúcha pivnica v rozlohe cca 2 m2.

Byt pozostáva z chodby, obývacej izby, samostatnej kuchyne, spálne, kúpeľne, toalety a komory. V byte prebehla čiastočná staršia rekonštrukcia. Sú tu plastové okná, čiastočne menené rozvody, murované jadro s vaňou, pekné zrepasované parkety, laminátové podlahy a dlažby, zánovná kuchynská linka so spotrebičmi (kombinovaný sporák, digestor, chladnička, umývačka riadu, mikrovlnka), na chodbe je vstavaná skriňa.

Bytový dom je zrekonštruovaný.

Výhodou danej lokality je, že sa nachádza pár minút pešo od Hlavnej ulice, je tu výborná dostupnosť do všetkých častí mesta s MHD, kompletná občianska vybavenosť: obchody, reštaurácie, bary, detské ihriská, školy, škôlky, poliklinika, benzínová pumpa.

Ak vás táto ponuka zaujala, tak nás neváhajte kontaktovať: Ing. Katarína Kočíková - 0905 190 720 - Certifikovaný realitný maklér NARKS.

Kontakt

Koľko stojí môj domov?

HYPOkalkulačka