2-izbový byt, predaj

Košice - Juh, Košice - mestská časť Juh

126 990 €

Kontaktovať makléra
+ 4 fotky
PREDANÝ 2-izbový byt - Železníky

Informácie

Poschodie:
5
Celková rozloha:
58 m²
Úžitková plocha:
0 m²
Stav:
pôvodný
Kúpeľňa:
vaňa
Zariadenie:
nezariadený
Počet izieb:
2
Rozloha pozemku:
0 m²
Vlastníctvo:
osobné
Plyn:
áno
Parkovanie:
verejné
Postavené z:
panel
Zateplený objekt:
áno

Popis

Tomáš Székely a realitná kancelária CASSOVIA REALITAS Vám ponúka na predaj 2-izbový byt na Ostravskej ulici.

Nastal u mňa čas predať jeden z bytov, ktoré som dávno mal v ponuke. Nadmieru sa teším takým bytom, nakoľko sú v celkovom ,,surovom´´ stave a odkrývajú svoje prednosti. Jedná sa o 2-izbový byt na 5.p s výťahom, ktorý je v pôvodnom stave, plný nápadov pre jeho dokončenie.

Byt sa pýši výmeru 58m2. Dispozične je riešený vstupnou chodbou, kde je umakartové jadro ( oddelené WC od kúpeľne ), špajza, dve samostatné izby z ktorých z jednej máte výstup na loggiu a kuchyňa.

Izby sú priestranné skoro štvorcového tvaru a za mňa veľkou hodnotou sú v nich drevené parkety, ktoré keď sa pri rekonštrukcií zrepasujú dodajú novému bytu skutočnú hodnotu.

Orientácia bytu je J-Z. Na západnú stranu je loggia spolu s kuchyňou. K bytu patrí pivnica. Bytový dom je zateplený. Interiér s kamerovým systémom a novým výťahom.

Kúpna cena bytu je vrátane poplatkov súvisiacich s predajom (vypracovanie kúpnych zmlúv advokátom, poplatky za autorizáciu (overenie) podpisov predávajúceho, kolky za štandardné podanie návrhu na vklad kúpnych zmlúv do katastra prostredníctvom advokáta) a samozrejme kompletné právne poradenstvo a servis. Cena je vrátane provízie pre RK.

Byt je možné financovať aj cez hypotekárny úver, s ktorým Vám ochotne pomôžem.

Ak Vás táto nehnuteľnosť zaujala, obhliadku nehnuteľnosti si môžete dohodnúť na tel. č. 0904 932 188 - Váš realitný maklér Tomáš Székely.

Kontakt

Koľko stojí môj domov?

HYPOkalkulačka