1-izbový byt, predaj

Košice - Dargovských hrdinov, Košice - mestská časť Dargovských hrdinov

107 990 €

Kontaktovať makléra
+ 6 fotiek
PREDANÝ 1,5-IZBOVÝ ŠTARTOVACÍ BYT - FURČA

Informácie

Poschodie:
4
Celková rozloha:
34 m²
Úžitková plocha:
34 m²
Stav:
úplne prerobený
Kúpeľňa:
vaňa
Počet izieb:
1
Rozloha pozemku:
0 m²
Vlastníctvo:
osobné
Plyn:
áno
Internet:
lokálny poskytovateľ
Parkovanie:
verejné
Postavené z:
panel
Zateplený objekt:
áno
Káblová televízia:
áno

Popis

Tomáš Székely a realitná kancelária CASSOVIA REALITAS Vám ponúka na PREDAJ 1,5-izbový byt po kompletnej rekonštrukcií na Baštovanského ulici

Príbeh tohto bytu u mňa začínal v roku 2020, kde ma majiteľka oslovila s pomocou na prenájom. Byt sa dvakrát prenajal za dva roky a teraz nastal čas zo strany majiteľov, že ho predajú.

Byt sám o sebe je perfektný a má niekoľko benefitov. Ako už bolo spomenuté je po kompletnej rekonštrukcií, obývačka bola predelená priečkou, tým pádom vznikla spálňová časť, ste na ideálnom 4.p a v neposlednom rade z loggie je výhľad do zelene a na mesto Košice.

Dispozičné bytu pozostáva zo vstupnej chodby, priestrannej kúpeľne s vaňou a wc, samostatnej zariadenej kuchyne a obývačky. Kuchyňa je plne funkčná a zariadená kombinovaným elektrickým sporákom so sklokeramickou varnou doskou, keramickým drezom, chladničkou, mikrovlnou rúrou a jedálenským stolom so stoličkami.

V obývačke máte L-kový gauč a komoda.

Byt sa predáva zariadený. Ako už to tu odznelo dva roky po sebe sa prenajal, čiže črtáju sa to rôzne možnosti jeho využitia z pohľadu nového majiteľa.

Kúpna cena bytu je vrátane poplatkov súvisiacich s predajom (vypracovanie kúpnych zmlúv advokátom, poplatky za autorizáciu (overenie) podpisov predávajúceho, kolky za štandardné podanie návrhu na vklad kúpnych zmlúv do katastra prostredníctvom advokáta) a samozrejme kompletné právne poradenstvo a servis. Cena je vrátane provízie pre RK.

Byt je možné financovať aj cez hypotekárny úver, s ktorým Vám ochotne pomôžem.

Ak Vás táto nehnuteľnosť zaujala, obhliadku nehnuteľnosti si môžete dohodnúť na tel. č. 0904 932 188 - Váš realitný maklér Tomáš Székely.

Kontakt

Koľko stojí môj domov?

HYPOkalkulačka