Rodinný dom, predaj

Gönc, Telkibánya

110 000 €

Kontaktovať makléra
+ 9 fotiek
PREDANÉ Rodinný dom v Telkibányi

Informácie

Celková rozloha:
0 m²
Úžitková plocha:
0 m²
Stav:
úplne prerobený
Odvoz odpadu:
áno
Kanalizácia:
áno
Kúpeľňa:
sprchovací kút
Inžinierske siete:
áno
Zariadenie:
zariadený
Strecha:
po rekonštrukcii
Počet izieb:
3
Rozloha pozemku:
1083 m²
Vlastníctvo:
osobné
Voda:
verejný vodovod
Plyn:
áno
Vykurovanie:
vlastné - plyn
Parkovanie:
verejné
Zateplený objekt:
nie

Popis

Ahojte priatelia,

Vítam Vás v obci, ktorá je známa široko ďaleko aj za jej hranicami. Pokiaľ ste tipovali Telkibányu, tak ste si tipli dobre.

Opäť mám možnosť Vám ukázať jednu nehnutelnosť na predaj, ktorá je iba na pár krokov od lesa a samotnej prírody.

Predmetom predaja je 3-izbový gazdovský dom, ktorý prešiel kompletnou rekonštrukciou. Po vstupe na pozemok sa Vám otvára skutočný pohľad na domček s dlhým gánkom, drevenými oknami a to ticho, ktoré Vás tiež víta je na nezaplatenie. Dvor je mierne svahovitý a má výmeru 1083m2.

Vráťme sa k domu. Dispozične pozostáva z troch izieb, zariadenej kuchyne, kúpeľne so sprchovacím kútom a samostatnej toalety. Nádych domu spríjemňujú drevené doplnky z masívu ako je strop, nábytok, drevené okná, dvere.

Dom je kompletne zariadený a pripravený na okamžité užívanie. V obývačke je krb na drevo, s ktorým si viete spríjemniť zimné večery. Samozrejme dom má vlastné vykurovanie formou radiátorov a kotol.

V zadnej časti domu je dostatočne veľká terasa s miestom na grill. Tiež tam nájdete aj sklad.

Dom je napojený na všetky inžinierske siete ( voda, plyn, elektrika, kanalizácia ). Nachádza sa na konci ulice priamo pri lese. Parkovanie je možne pred bránou, prípadne na dvore.

Obec Telkibánya je známa svojimi rekreačnými možnosťami, ubytovaním, je obklopená prekrásnou prírodou, cyklo aj turistickými trasami. V obci sú reštaurácie a plno možností pre oddych. Je vyhľadávana aj z pohľadu turizmu a prenájmov rodinných domov. Potenciál domu viete využiť aj na prenájom.

Kúpna cena nehnuteľnosti je vrátane poplatkov súvisiacich s predajom (vypracovanie kúpnych zmlúv advokátom, poplatky za autorizáciu (overenie) podpisov predávajúceho, kolky za štandardné podanie návrhu na vklad kúpnych zmlúv do katastra prostredníctvom advokáta) a samozrejme kompletné právne poradenstvo a servis. Cena je vrátane provízie pre RK.

Pri záujme o obhliadku kontaktujte certifikovaného realitného makléra Tomáša Székelyho na telefónnom čísle 0904 932 188

Kontakt

Koľko stojí môj domov?

HYPOkalkulačka