Pozemky - bývanie, predaj

Prešov, Veľký Šariš

PREDANÉ Pozemok na predaj - výmera 5973 m2 - Veľký Šariš

Informácie

Celková rozloha:
5973 m²
Úžitková plocha:
0 m²
Stav:
neuvedený
Rozloha pozemku:
5973 m²

Popis

Ponúkame na predaj pozemok na výstavbu rodinných domov s prístupom z Hlavnej ulice v meste Veľký Šariš o celkovej rozlohe 5 973 m2. Pozemok sa predáva ako celok a je rozdelený na 8 parciel s rozlohou cca 530m2 a parcely určenej na neverejnú účelovú komunikáciu a na umiestnenie IS. Je mierne svahovitý a vďaka tomu horné parcely ponúkajú krásny výhľad na hrad a okolie. V súčasnosti prebieha územné konanie na IS. Na pozemku sa nachádzajú siete: voda, plyn, elektrina. Predáva sa s projektovou dokumentáciou pre územné konanie a vizualizáciou lokality. V prípade záujmu o viac informácií nás neváhajte kontaktovať.

Dostupnosť do mesta je z Prešova 7 km ( 8 minút autom ), z Košíc 44 km ( 35 minút autom po diaľnici D1 ) a zo Sabinova 13 km ( 14 minút autom ). Pár metrov od pozemku na nachádza zastávka MHD.

Lokalita a občianska vybavenosť

Veľký Šariš je mesto ležiace v Prešovskom kraji na Slovensku. Na severe susedí s obcou Gregorovce a Šarišské Michaľany, na východe s Finticami, na juhu s mestom Prešov a na západe s obcami Medzany a Malý Šariš. Mesto Veľký Šariš sa rozprestiera v juhovýchodnej časti Spišsko-šarišského medzihoria v jeho podcelku Šarišské podolie so Šarišským vrchom. Súčasťou mesta je mestská časť Kanaš. V meste sa nachádzajú rôzne kultúrne pamiatky ako napríklad Mlinská džurka - historický parný rušeň z roku 1882, Kostol sv. Jakuba, Kaplnka sv. Alžbety, Kaplnka sv. Kunhuty, Rákociovský kaštieľ, Šarišský hrad - jeden z najväčších hradov na Slovensku, Mestské múzeum a galéria Veľký Šariš. V Meste sa taktiež nachádza najväčší pivovar na Slovensku Pivovar Šariš. Priamo v meste sa nachádza Materská a základná škola Veľký Šariš, Základná umelecká škola, Reštaurácia Šariš Park, Pizzeria Šariš, Ubytovňa Mlyn, Motokáry Šariš, TJ Slavoj Veľký Šariš - KOLKÁREŇ, Kino, Lekáreň, Potraviny CBA, Rímskokatolícka farnosť Veľký Šariš, KOVSMOL - nákupné stredisko - obchod s potravinami, atď.

Cena na vyžiadanie v RK.

Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie, ktorá v sebe zahŕňa kompletný právny servis a služby spojené s predajom nehnuteľnosti.

Timea Horňáková

hornakova@cassoviarealitas.sk, 0903 655 552

Ing. Lenka Snopeková

snopekova@cassoviarealitas.sk, 0918 749 460

Kontakt

Koľko stojí môj domov?

HYPOkalkulačka