Rodinný dom, predaj

Sabinov, Sabinov

139 000 €

Kontaktovať makléra
+ 1 fotka
PREDANÉ - Ponúkame na predaj rodinný dom - Sabinov

Informácie

Celková rozloha:
525 m²
Úžitková plocha:
0 m²
Stav:
neuvedený
Rozloha pozemku:
525 m²

Popis

PREDANÉ

Ponúkame na predaj rodinný dom v Sabinove, časť Orkucany. Poloha nehnuteľnosti ju predurčuje na bývanie, ktoré je možné spojiť s podnikateľskou činnosťou, nakoľko sa nachádza pri vstupe do mesta Sabinov a zároveň s dostupnosťou do mesta Prešov do 15 minút autom. Nehnuteľnosť je na rovinatom pozemku o výmere 525 m2. Sprístupnenie z dvoch strán ciest a je vhodné aj ako sídlo firmy (administratíva, ordinácia, obchodné priestory).

Dostatok parkovacích miest, prístup po verejnej komunikácii. Dom je po kompletnej rekonštrukcii, kde bola k pôvodnej stavbe dobudovaná tehlová prístavba. Skladba domu: : 1PP, 1NP a podkrovie.

Dom je napojený na všetky inžinierske siete (voda, plyn, elektrina, kanalizácia). Obvodové murivo domu kvádre /tehla. V prednej časti eurookná, v zadnej plastové okná, podlahy plávajúce/korok, dlažby na chodbe a v kúpeľni. Zastavaná plocha xxx. Súčasťou domu je aj garáž, na pozemku sa nachádza sklad. V dome sa nachádzajú aj staré dobré kachle ktoré vykúria celé podlažie.

Skladba domu:

1PP - technická miestnosť, sklad, kotolňa

1NP - kuchyňa, komora, kúpeľňa s WC a 3 izby, garáž

Podkrovie - 2 spálne

V okolí sa nachádza Lidl, poliklinika, rímskokatolícky farský úrad, pošta, základná škola, autoservis, lekáreň, alergo-imunologické centrum, reštaurácie, nábytkárske firmy, nákupné centrum, cyklistický chodník, hrad Šariš a mnoho ďalších zaujímavých miest.

Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie, ktorá v sebe zahŕňa kompletný právny servis a služby spojené s kúpou nehnuteľnosti. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať na tel. čísle +421 903 655 552

Pozrite si video tejto ponuky skopírovaním tohto linku: https://youtu.be/TkZVS2vkYwY

Kontakt

Koľko stojí môj domov?

HYPOkalkulačka