1-izbový byt, predaj

Košice - Dargovských hrdinov, Košice - mestská časť Dargovských hrdinov

Predané... Na predaj slnečný 1 - izb. byt, Košice - Furča

Informácie

Poschodie:
3
Počet poschodí:
8
Celková rozloha:
49 m²
Úžitková plocha:
43 m²
Stav:
pôvodný
Kúpeľňa:
áno
Zariadenie:
nezariadený
Počet izieb:
1
Rozloha pozemku:
0 m²
Vlastníctvo:
osobné
Internet:
lokálny poskytovateľ
Vykurovanie:
spoločné
Parkovanie:
verejné
Postavené z:
panel
Zateplený objekt:
áno
Káblová televízia:
áno

Popis

Ponúkame na predaj slnečný 1 izbový byt na sídlisku Dargovských hrdinov, ulica Kalinovská o výmere 43 m2 + lodžia 6m2. Taktiež k bytu prislúcha kumbál, ktorý je na chodbe a pivnica. Nachádza sa na 3/8 poschodí s orientáciou na juh a západ.

Byt je v pôvodnom stave, v ktorom boli menené iba plastové okná. Kuchynská linka je zánovná ale vo výbornom stave. Dispozične pozostáva z dlhej vstupnej chodby, jeden priestrannej izby z výstupom na lodziu, taktiež veľkej kuchyne, kúpeľne a WC, ktoré je oddelené. Bytový dom prešiel rekonštrukciou : fasáda zo zateplením, strecha, dvere, domový audio vrátnik, elektrozámok. Nachádza v blízkoti MHD zastávky a OD Lidl. Taktiež je v okolí dobrá občianska vybavenosť - detské ihriská, škola, škôlka, reštaurácia, atď.....Tento byt čaká na rekonštrukciu dľa predstáv budúceho majiteľa. Výhodou je že izby s lodžiou sú orientované mimo cesty a poskytujú dostatok svetla. Ihneď k dispozícii.

Cena nehnuteľnosti je uvedená vrátane provízie, ktorá v sebe zahŕňa kompletný právny servis a služby spojené s kúpou nehnuteľnosti..... V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať na 0903654343 - Nikola Janoková

Kontakt

Koľko stojí môj domov?

HYPOkalkulačka