4-izbový byt, predaj

Prešov, Prešov

115 000 €

Kontaktovať makléra
+ 8 fotiek
PREDANÉ: NA PREDAJ PRIESTRANNÝ BYT NA LOMNICKEJ ULICI, PREŠOV

Informácie

Poschodie:
5
Celková rozloha:
76 m²
Úžitková plocha:
76 m²
Stav:
neuvedený
Kúpeľňa:
sprchovací kút
Rozloha pozemku:
0 m²
Zateplený objekt:
áno

Popis

Ponúkame na predaj pôvodne 4-izbový byt dispozične prerobený na 3-izbový na Lomnickej ulici v Prešove. Byt sa nachádza na 5. poschodí bytového domu s krásnym výhľadom na okolie, má rozlohu 76m2 a prislúcha k nemu zasklená lodžia so vstupom zo spálne a pivnica (cca. 1x1,5m). Sídlisko Šváby je čoraz viac vyhľadávanou lokalitou z pohľadu dostupnosti, pretože umožňuje rýchle napojenie sa na obchvat mesta či na D1 smer Košice. Výhodou je pokojné prostredie mimo hlavnej cesty a dostatok parkovacích miest. Byt bude k dispozícii koncom januára 2021.

Pozrite si video bytu skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: https://youtube.com/watch?v=U57kUtFzCag&feature=youtu.be&ab_channel=CASSOVIAREALITAS

Dispozícia a rekonštrukcia:

Predsieň spojená s kuchyňou, čo vytvára krásny otvorený priestor, obývačka s výhľadom do dvora, 2x spálňa, samostatné wc s umývatkom a priestranná kúpeľňa. Jedna zo spální má vstup na lodžiu, ktorá je zasklená a podlaha je izolovaná. Byt prechádzal postupnou rekonštrukciou od roku 2013 - murované bytové jadro, zmena dispozície s povolením. V časti, kde bola menená dispozícia sú aj nové rozvody elektriny. Výhodou sú zaťahovacie interiérové dvere, vďaka čomu dochádza k úspore priestoru.

Pred bytom sa nachádzajú spoločné priestory, ktoré sú krásne zrekonštruované a majú bezpečnostné vstupné dvere so zvončekom.

Zariadenie:

V byte ostáva vstavaná skriňa so zrkadlom v predsieni, vstavaná skriňa v spálni a kuchynská linka s granitovým drezom. Byt má plastové okná a vo všetkých izbách plávajúce podlahy. V zádverí bytu, vo wc a v kúpeľni je dlažba.

Bytový dom:

Na bytovom dome bola rekonštruovaná strecha a zateplená fasáda, a to bez úverového zaťaženia. Rekonštruované boli aj vstupy do bytového domu, ktoré sú z dvoch strán, takisto aj schránky a každý byt má moderný elektronický vrátnik.

Lokalita a dostupnosť:

- rýchla dostupnosť na diaľnicu D1 smer Košice a obchvatom mesta aj na smer Poprad

- v blízkosti MHD: linky 10, 19, 28, 33, 34, 35, 37, 39, 45

- v okolí bytového domu sa nachádza dostatok parkovacích miest a kompletná občianska vybavenosť

- do 5 min. autom sa dokážete dostať na vlakovú aj autobusovú stanicu

Obchody a služby:

COOP Jednota

Milk Agro

Slovenská sporiteľňa

Pošta Prešov 5 (Švábska)

Lekáreň Schneider, Zdravotné stredisko Šváby - Zdravotnícke zariadenia HCG

Tesco 1,7km

Kaufland a Lidl 1,7km

Obchodné centrá Solivaria a Eperia 1,7km

Nay Electrodom a OBI 1,7km

Reštaurácie a kaviarne:

LaCucaracha Šváby lacucaracha.sk

Rondo facebook.com/restauraciarondopresov/

Plaza Beach Resort 1,3km plazabeach.sk

U GREKA

Reštaurácia a bowling ŠPORT bowlingspot.sk

Vzdelávanie:

ZŠ a MŠ Važecká, autoškola ŠVÁBY, Súkromná spojená škola European English School sukromnaskola.sk

Voľný čas:

Plaza Beach Resort 1,3km plazabeach.sk, Aquapark DELŇA aquaparkpresov.sk, možnosti na prechádzky a turistiku (napr. Zbojnický hrad, Slanské vrchy či obľúbené stredisko Sigord), nový cyklochodník na Sigord, OC Solivaria a OC Eperia 1,7km, Bowling ŠPORT bowlingspot.sk

Cena:

Cena bytu je 115 000€, pri rýchlom jednaní dohoda na cene možná. Cena je uvedená vrátane provízie, ktorá v sebe zahŕňa kompletný právny servis a služby spojené s predajom.

Ak vás táto ponuka zaujala a chceli by ste vedieť viac, neváhajte ma kontaktovať na tel. čísle 0918 749 460, Ing. Lenka Budaiová, CASSOVIA REALITAS, certifikovaný maklér NARKS.

Kontakt

Koľko stojí môj domov?

HYPOkalkulačka