Chata, predaj

Spišská Nová Ves, Hnilec

+ 10 fotiek
PREDANÉ-Čarovná drevenica v Slovenskom raji v obci HNILEC

Informácie

Celková rozloha:
0 m²
Úžitková plocha:
56 m²
Stav:
neuvedený
El. napätie:
230V
Kanalizácia:
žumpa
Kúpeľňa:
sprchovací kút
Zariadenie:
zariadený
Strecha:
po rekonštrukcii
Počet izieb:
2
Rozloha pozemku:
401 m²
Vlastníctvo:
osobné
Voda:
verejný vodovod
Vykurovanie:
vlastné
Postavené z:
drevostavba

Popis

Ponúkam na predaj krásnu drevenicu v Slovenskom raji, v malebnej obci Hnilec.

V blízkom okolí cca do 15km sa nachádzajú rôzne možnosti na vyžitie, ako obce Mlynky a Dedinky, kde sa nachádzajú obľúbené lyžiarske strediská, vodná nádrž Palcmanská maša, obce Dobšiná, Súľova a Stratená, vhodné na turistiku a sám Slovenský raj ponúka čerstvý vzduch a množstvo nápadov na krásne výlety.

Drevenica bola pred niekoľkými rokmi kompletne zrekonštruovaná a bola urobená príprava na obývanie 2. podlažia, ktoré po dokončení bude celoplošne využiteľné.

Podlahová plocha interiéru je 56m2 a dispozične pozostáva z 2 dostatočne veľkých izieb, kuchyne so štýlovou murovanou pecou a kuchynskej linky, kúpeľne so sprchovacím kútom a toalety. Dokončenie 2.podlažia, by ponúklo možnosť navýšenia podlahovej plochy o rozlohe ďalších 56m2.

Chalupa je veľmi príjemne zariadená a celoročne využiteľná.

Pozrite si video tejto ponuky skopírovaním tohto linku do Vášho prehliadača: https://youtu.be/jNTmJfDwErs

V exteriéri okrem rozľahlého pozemku nájdete aj drevený altánok s murovaným grilom, dreváreň a dostatok miesta na parkovanie.

Dedina ponúka možnosti potravín, miestnej krčmy, železničnej stanice par metrov od chalupy a kostolík.

Chalúpka je aj výborná investičná príležitosť, keďže v dni, ktoré sa v nej nebudete zdržiavať vy, ju môžete ponúknuť na prenájom cez rôzne ubytovacie portály s čím vám miestni obyvatelia radi vypomôžu.

Cena nehnuteľnosti je uvedená vrátane provízie, ktorá v sebe zahŕňa kompletný právny servis a služby spojené s kúpou nehnuteľnosti..... V prípade záujmu a bližších informácii ma kontaktujte na tel. č.: 0905635241 – Ing. Jana Sálusová - certifikovaný realitný maklér NARKS.

Kontakt

Koľko stojí môj domov?

HYPOkalkulačka