4-izbový byt, predaj

Prešov, Prešov

+ 4 fotky
PREDANÉ 4 izbový byt kompletná rekonštrukcia, Prešov

Informácie

Celková rozloha:
79 m²
Úžitková plocha:
79 m²
Stav:
neuvedený
Rozloha pozemku:
0 m²

Popis

Ponúkame na predaj 4 izbový byt po kompletnej modernej rekonštrukcii, pri centre mesta Prešov. Tehlový bytový dom sa nachádza na ulici Námestie 1.mája v Prešove a teda v blízkosti centra mesta. Byt je 4 izbový, skladba: chodba, kumbál, obývacia izba s jedálenským kútom a kuchyňou, 3 krát izba, kúpeľňa a samostatné WC. K bytu prináleži aj

2 krát pivnica cca 1 x 2m a 2 x 2m. Bytový dom má zateplenú severnú stenu a novú strechu. Byt je po novej modernej a úplnej rekonštrukcii, ktorá spočíva: kompletná nová elektrina, nové rozvody vody, kanál a plyn - nakoľko pôvodné rozvody sa netiahli v stene ale po vonkajšom obvode kuchynskej linky, sadrokartonove znížené stropy s bodovým osvetlením, v obývacej izbe okrasná úprava stropu s osvetlením, vytvorený otvor s obývacej izby do kuchyne, zamurovaný pôvodný vstup do samostatnej a malej kuchyne - týmto úkonom je kuchyňa zväčšená, pričom sa ešte vytvoril priestor aj na jedálenský kút, plastové okná, plávajúca podlaha, v chodbe, v kúpeľni a WC dlažba, nové stierky, bezpečnostné vstupné dvere sherlock, vstavané skrine v chodbe s priestorom pre práčku a sušičku ako aj rozvodom na IS a predpríprava na plynový kotol kde sa viete napojiť na vlastné kúrenie, nové obložkové zárube a dvere, prívod internetu už v stene kde je vývod so zásuvkou....V byte ostava a je už zakomponované v cene: kuchynská linka v tvare U z masívneho dreva + spotrebiče / varný panel, vstavaná rúra, digestor a umývačky riadu /, v spálni vstavaná skriňa a postel na mieru z masívu, v detskej vstavaná skriňa, v chodbe vstavaná skriňa, komoda a predsieňová zostava....V prípade rýchleho jednania dohoda na cene možná.

Občianska vybavenosť:

Reštaurácie a kaviarne - La Gondola, Hotel Dukla, Saint Coffee, Reštaurácia Sokolovňa

Školy - Stredná zdravotnícka škola, Stredná priemyselná škola stavebná, Stredná priemyselná škola elektrotechnická, Gymnázium Konštantínova, Gymnázium a Základná škola Tarasa Ševčenka, Fakulta manažmentu - Prešovská univerzita v Prešove a i.

Lekári - blízko Fakultnej nemocnice Jána Adama Raymana, lekári majú ordinácie aj v niektorých domoch v okolí

Služby - potraviny Milk Agro, lekáreň , skrášľovacie a iné služby v centre mesta

Inštitúcie - banky, poisťovne a takmer všetky dôležité inštitúcie sa nachádzajú v centre mesta (5 min. pešej chôdze)

Voľný čas - prechádzky v centre mesta, Záhrada umenia, divadlo Jonáša Záborského, PKO, nákupné centrá Solivaria a Eperia vzdialené 2,4km

Cena nehnuteľnosti je uvedená vrátane provízie, ktorá v sebe zahŕňa kompletný právny servis a služby spojené s predajom nehnuteľnosti. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať.

Kontakt

Koľko stojí môj domov?

HYPOkalkulačka