3-izbový byt, predaj

Košice - Nad Jazerom, Košice - mestská časť Nad jazerom

149 990 €

Kontaktovať makléra
+ 5 fotiek
PREDANÉ - 3-izbový pražský byt na Važeckej

Informácie

Poschodie:
4
Celková rozloha:
67 m²
Úžitková plocha:
0 m²
Stav:
po rekonštrukcii
Kúpeľňa:
vaňa
Zariadenie:
čiastočne
Počet izieb:
3
Rozloha pozemku:
0 m²
Vlastníctvo:
osobné
Plyn:
áno
Internet:
lokálny poskytovateľ
Vykurovanie:
áno
Parkovanie:
verejné
Postavené z:
panel
Zateplený objekt:
nie
Káblová televízia:
áno

Popis

PREDANÉ

Tomáš Székely a realitná kancelária CASSOVIA REALITAS Vám ponúka na predaj 3-izbový PRAŽSKÝ BYT na Važeckej ulici číslo 7

Byt sa nachádza na ideálnom 4.p s výťahom, ktorý prešiel postupnou rekonštrukciou, ktorá zahŕňala výmenu el.rozvodov, stúpačky, plastové okná, omietky, plávajúce podlahy a pod.

Dispozične je delený zo vstupnej chodby, dvoch neprechodných izieb, spojenej kúpeľne s toaletou, priestrannou obývačkou a plne zariadenou kuchyňou.

Tým, že byt je PRAŽSKÉHO TYPU, budúcemu majiteľovi sa otvárajú možnosti ľubovoľného prerobenia podľa vlastných predstáv v prípade potreby.

Lokalita ponúka veľa zelene, v blízkosti bytu sú potraviny, banka, pošta, lekáreň, zástavka MHD ( električky aj autobus )

Príjemné prostredie s detskými ihriskami, blízkosť hrádze a jazera s množstvom priestoru pre trávenie voľného času.

Kúpna cena bytu je vrátane poplatkov súvisiacich s predajom (vypracovanie kúpnych zmlúv advokátom, poplatky za autorizáciu (overenie) podpisov predávajúceho, kolky za štandardné podanie návrhu na vklad kúpnych zmlúv do katastra prostredníctvom advokáta) a samozrejme kompletné právne poradenstvo a servis. Cena je vrátane provízie pre RK.

Byt je možné financovať aj cez hypotekárny úver, s ktorým Vám ochotne pomôžem.

Ak Vás táto nehnuteľnosť zaujala, obhliadku nehnuteľnosti si môžete dohodnúť na tel. č. 0904 932 188 - Váš realitný maklér Tomáš Székely.

Kontakt

Koľko stojí môj domov?

HYPOkalkulačka