3-izbový byt, predaj

Košice - Západ, Košice - mestská časť Západ

173 000 €

Kontaktovať makléra
+ 7 fotiek
PREDANÉ - 3-izbový PRAŽSKÝ byt na Terase

Informácie

Poschodie:
2
Počet poschodí:
7
Celková rozloha:
55 m²
Úžitková plocha:
0 m²
Stav:
úplne prerobený
Kúpeľňa:
vaňa
Zariadenie:
čiastočne
Počet izieb:
3
Rozloha pozemku:
0 m²
Vlastníctvo:
osobné
Plyn:
áno
Internet:
lokálny poskytovateľ
Postavené z:
panel
Zateplený objekt:
áno
Káblová televízia:
áno

Popis

Tomáš Székely a realitná kancelária CASSOVIA REALITAS Vám ponúka na predaj pražský trojizbový byt na Terase.

Tento byt môžem nazvať niekoľkými spôsobmi. Pre niekoho to môže byť prvým štartovacím bytom, môže byť zároveň skvelou investíciou na prenájom, tiež si tu svoje nájdu milovníci prážákov a aj rodiny s deťmi.

Byt má tak dokonalé parametre, pri ktorom sa na trhu dlho nezohreje. Nachádza sa v zateplenom bytovom dome s výťahom na 2.p. Má dve neprechodné izby orientované na západnú stranu, samostatnú obývačku čiastočne prepojenú so zariadenou kuchyňou orientovanú na východnú stranu, delenou toaletou od kúpeľne a samozrejmosťou je 6m loggia, z ktorej priamo vidíte na Univerzitnú nemocnicu Louisa Pasteura v Košiciach.

Vzbudil som vo Vás záujem? Pokračujem technickou stránkou bytu

Ako už hore bolo spomenuté, byt je na 2.p s výťahom. Je pražského typu a prešiel kompletnou rekonštrukciou pred šiestimi rokmi ( zmena dispozície, výmena elektroinštalácie, sadrokartónové stropy, bezpečnostné dvere a pod. )

Kuchyňa bola vyhotovená na mieru so spotrebičmi ( plynová varná doska, elektrický rúra, digestor, keramický drez, práčka, chladnička, mikrovlná rúra, jedálenský stôl so stoličkami )

Byt v celku pôsobí veľmi príjemne a útulne. Zo západnej strany z okna detskej izby vidíte priamo na parkovisko a detské ihrisko. V blízkosti bytu máte obchody, nemocnicu, univerzitu, MHD ( autobus aj električku ) plnú vybavenosť. Parkovanie je priamo pred bytovým domom.

Kúpna cena bytu je vrátane poplatkov súvisiacich s predajom (vypracovanie kúpnych zmlúv advokátom, poplatky za autorizáciu (overenie) podpisov predávajúceho, kolky za štandardné podanie návrhu na vklad kúpnych zmlúv do katastra prostredníctvom advokáta) a samozrejme kompletné právne poradenstvo a servis. Cena je vrátane provízie pre RK.

Byt je možné financovať aj cez hypotekárny úver, s ktorým Vám ochotne pomôžem.

Ak Vás táto nehnuteľnosť zaujala, obhliadku nehnuteľnosti si môžete dohodnúť na tel. č. 0904 932 188 - Váš certifikovaný realitný maklér Tomáš Székely.

Kontakt

Koľko stojí môj domov?

HYPOkalkulačka