3-izbový byt, predaj

Košice-okolie, Moldava nad Bodvou

+ 4 fotky
PREDANÉ- 3-izbový byt v Moldave nad Bodvou

Informácie

Poschodie:
8
Počet poschodí:
8
Celková rozloha:
74 m²
Úžitková plocha:
71 m²
Stav:
úplne prerobený
Kúpeľňa:
áno
Zariadenie:
čiastočne
Počet izieb:
3
Rozloha pozemku:
0 m²
Vlastníctvo:
osobné
Internet:
lokálny poskytovateľ
Parkovanie:
verejné
Zateplený objekt:
áno
Káblová televízia:
áno

Popis

PREDANÉ

Tomáš Székely a realitná kancelária CASSOVIA REALITAS Vám ponúka na predaj 3-izbový priestranný byt v Moldave nad Bodvou na Severnej ulici 1

Celková dispozičná zmena v byte poukazuje na jej najväčšie výhody.

Dve neprechodné izby, delená kúpeľňa od toalety, spojená plne zariadená kuchyňa s obývačkou z ktorej máte výstup na 6m loggiu. Pripomínam skvelý bonus, ktorý patrí k bytu je jeho vlastný šatník, kde sa zmestí celá rodina.

Byt sa nachádza v zateplenom bytovom dome s novým výťahom na 8.p/8.p s úžitkovou úžitkovou výmerou 71m2. Prešiel kompletnou rekonštrukciou a je pripravený na okamžité nasťahovanie sa.

K bytu prislúcha kumbál pred vstupnými dverami a tiež aj pivnica. Okolie bytového domu je udržiavané, čisté. V blízkosti sú potraviny, posilňovňa, veľa zelene, škola. Svoje auto si bezpečne zaparkujete priamo pred bytovým domov.

Kúpna cena nehnuteľnosti je vrátane poplatkov súvisiacich s predajom (vypracovanie kúpnych zmlúv advokátom, poplatky za autorizáciu (overenie) podpisov predávajúceho, kolky za štandardné podanie návrhu na vklad kúpnych zmlúv do katastra prostredníctvom advokáta) a samozrejme kompletné právne poradenstvo a servis. Cena je vrátane provízie pre RK.

Pri záujme o obhliadku kontaktujte certifikovaného realitného makléra Tomáša Székelyho na telefónnom čísle 0904 932 188

Kontakt

Koľko stojí môj domov?

HYPOkalkulačka