3-izbový byt, predaj

Prešov, Prešov

143 900 €

Kontaktovať makléra
+ 9 fotiek
PREDANÉ: 3-IZB. BYT V OBĽÚBENEJ LOKALITE, SÍDLISKO 3, PRE

Informácie

Poschodie:
3
Celková rozloha:
72 m²
Úžitková plocha:
72 m²
Stav:
neuvedený
Kúpeľňa:
vaňa
Počet izieb:
3
Rozloha pozemku:
0 m²
Plyn:
áno
Vykurovanie:
spoločné – vlastná kotolňa
Postavené z:
panel
Zateplený objekt:
áno

Popis

REZERVOVANÉ: Ponúkame na predaj slnečný 3-izbový byt vo vyhľadávanej lokalite v Prešove. Nachádza sa na sídlisku 3, konkrétne na ulici Mirka Nešpora s celkovou podlahovou plochou 72m2. Byt sa nachádza na 3. poschodí z 12-tich a prislúcha k nemu lodžia a pivnica. Byt bude dostupný v júni 2022.

Video-obhliadku si môžete pozrieť skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: https://youtu.be/zg_Qsn8eGCw

TOP výhody ponuky:

- obľúbené sídlisko 3 pre svoju zeleň

- kompletná občianska vybavenosť - obchody, pošta, nákupné stredisko, trhovisko, lekári, reštaurácie, drogéria

- školy a škôlky v pešej dostupnosti

- široké možnosti na trávenie voľného času

- blízko zastávky MHD

- vhodný pre rodiny s deťmi, ale aj mladých ľudí, ktorí chcú mať všetko na dosah ruky

Dispozícia

Celková podlahová plocha bytu vrátane pivnice je 72m2 (bez plochy lodžie). Pozostáva zo zádveria, priestrannej chodby, kde je možné umiestniť vstavanú skriňu na celú dĺžku steny, komôrky, obývačky, 2 spální, kuchyne s výstupom na lodžiu, samostatnej kúpeľne s vaňou, samostatného wc a murovanej pivnice v suteréne. Byt má rekonštruované jadro, kde boli menené rozvody elektriny. Vo všetkých izbách sú plastové okná, nové bezpečnostné vstupné dvere a jednotné drevené dvere v celom byte. Byt je zaujímavo dispozične riešený, spálne sú orientované na východ, obývačka a lodžia na juh.

Bytový dom

Panelový bytový dom prešiel rekonštrukciou, bol zateplený, má nové stúpačky, 2 nové výťahy, vlastnú kotolňu, elektrický vrátnik, bezpečnostný kamerový systém.

Lokalita a občianska vybavenosť

Hneď pri bytovom dome sa nachádza park s detským ihriskom, základná škola a len cca. 200m je vzdialená najbližšia autobusová zastávka s frekventovanými spojmi.

autobusy: 4, 8, 12, 17, 29, 34, 38, 39, 43, N1, N2

školy - ZŠ Mirka Nešpora (Školský bazén Šťuka), ZŠ Prostejovská, ZŠ Šmeralova

obchody a služby - Coop Jednota, Billa, Tesco (1,3km), trhovisko, nákupné stredisko Centrum - kde nájdete napríklad Milk Agro, Second Hand Marson, zmrzlinu, kaderníctvo a lek. ambulancie, OC Kocka (CBA potraviny, 101 Drogéria, hračkárstvo Pompo), Krajská knižnica PO Hviezdoslava, lekáreň Opál Plus, Výnimočné potraviny a mnoho ďalších

kaviarne a reštaurácie - Šariš Pub, Extreme music club, pizza Mamila, pizza Toscana a iné

voľný čas - Laser Aréna Pulzar s barom, lanové centrum Outdoor Park, cyklistický chodník, letné kúpalisko Sun Park, Školský bazén Šťuka, bežecký areál a futbalové ihrisko

Cena tohto bytu je 143900,-EUR. Uvedená je vrátane provízie, ktorá v sebe zahŕňa kompletný právny servis a služby spojené s predajom nehnuteľnosti. Ak vás táto ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať na tel. čísle 0918 749 460 - Ing. Lenka Snopeková, certifikovaný realitný maklér NARKS.

Kontakt

Koľko stojí môj domov?

HYPOkalkulačka