2-izbový byt, predaj

Košice - Dargovských hrdinov, Košice - mestská časť Dargovských hrdinov

209 900 €

Kontaktovať makléra
+ 10 fotiek
PREDANÉ - 2i byt s terasou v novostavbe, 58 m2, ul. Borievková

Informácie

Poschodie:
2
Počet poschodí:
5
Celková rozloha:
58 m²
Úžitková plocha:
58 m²
Stav:
neuvedený
Odvoz odpadu:
áno - separovaný
Kúpeľňa:
vaňa
Garáž:
áno - 1 auto
Zariadenie:
zariadený
Počet izieb:
2
Rozloha pozemku:
0 m²
Vlastníctvo:
osobné
Plyn:
nie
Internet:
optika
Vykurovanie:
spoločné – vlastná kotolňa
Parkovanie:
vnútorné
Postavené z:
tehla
Zateplený objekt:
áno
Káblová televízia:
áno

Popis

Exkluzívne ponúkame na predaj moderný kompletne zariadený a vybavený 2-izbový byt v obytnom komplexe Panoráma, ktorý bol skolaudovaný v roku 2017, v osobnom vlastníctve, orientácia bytu je na juhozápad.

Nachádza sa na ideálnom druhom poschodí z piatich, v udržiavanom oplotenom parku s detským ihriskom, s krásnym výhľadom na okolie, bytový dom je situovaný v peknej a pokojnej lokalite v blízkosti plnej občianskej vybavenosti. Výmera bytu je 58 m2, súčasťou je terasa v rozlohe 15 m2. K bytu prislúcha komora na chodbe v rozlohe cca 3 m2 a vnútorné parkovacie miesto, ktoré je možné dokúpiť si za extra poplatok.

Byt sa skladá sa z priestrannej obývačky prepojenej s kuchyňou s východom na veľkú terasu orientovanú na juhozápad s nádherným výhľadom na mesto, samostatnej spálne, veľkej kúpeľne s vaňou, samostatnej toalety a predsiene. Byt je krásne a nadčasovo navrhnutý a zariadený. Kuchynská linka bola robená na mieru so spotrebičmi vrátane indukčnej varnej dosky, rúry a mikrovlnky značky Bosch, plne vstavaného digestora značky Faber, umývačky riadu Bosch a chladničky značky Whirlpool, v chodbe sa nachádza veľká vstavaná skriňa. V byte sú plastové okná antracitovej farby, bezpečnostné dvere, plávajúce podlahy a dlažby. V celom byte je podlahové vykurovanie, pričom bytový dom má vlastnú kotolňu. Súčasťou je aj klimatizácia značky Samsung ovládaná cez mobilnú aplikáciu aj na diaľku. Byt sa predáva kompletne zariadený a vybavený.

Bytový dom je postavený z tehál, zateplený, interiér bytového domu je vo výbornom stave, vstup do bytu je bezbariérový. Obytný komplex Panoráma je oplotený, krásne upravený, ideálny pre rodiny s deťmi.

V blízkom okolí bytu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Zastávky MHD, detské ihrisko priamo v areáli, materská škola Panorámka, potraviny LIDL, drogéria, kvetinárstvo, lekáreň, JYSK, kaviareň a rôzne iné obchody a služby.

Ak vás táto ponuka zaujala, tak nás neváhajte kontaktovať: Ing. Katarína Kočíková - 0905 190 720 - Certifikovaný realitný maklér NARKS.

Kontakt

Koľko stojí môj domov?

HYPOkalkulačka