3-izbový byt, predaj

Košice - Dargovských hrdinov, Košice - mestská časť Dargovských hrdinov

204 990 €

Kontaktovať makléra
+ 7 fotiek
PREDANÝ 3-izbový byt na Furči

Informácie

Poschodie:
1
Počet poschodí:
3
Celková rozloha:
84 m²
Úžitková plocha:
0 m²
Stav:
úplne prerobený
Odvoz odpadu:
áno
Kúpeľňa:
vaňa
Počet izieb:
3
Rozloha pozemku:
0 m²
Vlastníctvo:
osobné
Plyn:
áno
Internet:
lokálny poskytovateľ
Vykurovanie:
vlastné - plyn
Parkovanie:
vlastné vyhradené
Zateplený objekt:
áno
Káblová televízia:
áno

Popis

TOMÁŠ SZÉKELY a realitná kancelária CASSOVIA REALITAS Vám ponúka na predaj 3-izbový byt na Furči.

Raz som si povedal, že budem mať takú nehnuteľnosť v ponuke, o ktorú bude nadpriemerne vysoký záujem. Stalo sa. Takých bytov som mal neúrekom. Tento krát to vidím podobne.

Skutočne som sa tešil na predaj tejto nehnuteľnosti. Ide konkrétne o trojizbový byt na Furči, ktorý sa jedným slovom opísať nedá.

Je dokonalý, je priestranný, stvorený pre rodinu, pri otvorení dvier si Vás hneď získa, je priateľský a zároveň pripravený aj na väčšie rodinné posedenia.

Byt je fakt skvost nielen pre oči, ale hlavne pre kvalitu bývania.

Nachádza sa na prvom poschodí so štedrou výmerou 84 m2. Pozostáva zo vstupnej chodby z ktorej sa Vám rozvetvuje celý byt nasledovným spôsobom. Na ľavej strane máte delenú toaletu od kúpeľne s vaňou. Na pravej strane máte útulnú spálňu so šatníkovou skriňou a priamo pred Vami je z jednej strany vstup do priestrannej detskej izby s výstupom na prvý balkón a ľavej strane centrálnu časť bytu obývačku s plne zariadenou kuchyňou a jedálňou. Áno a v obývačke máte druhý balkón.

A tým sa to ešte iba začína. Každý milimeter v byte je domyslený, každý detail ma svoje miesto. Byt nesie dokonalú vizitku svojich majiteľov. Veď to sami uvidíte pri osobnej obhliadke. K bytu si môžete zakúpiť parkovacie státie. Cena parkovacieho státia je dohodou.

Trojposchodový bytový dom bol skolaudovaný v roku 2012. Vlastná kotolňa, v byte ovládacia jednotka (termostat). Pridanou hodnotou je aj klimatizácia v byte a nízke mesačné náklady.

Kúpna cena bytu je vrátane poplatkov súvisiacich s predajom (vypracovanie kúpnych zmlúv advokátom, poplatky za autorizáciu (overenie) podpisov predávajúceho, kolky za štandardné podanie návrhu na vklad kúpnych zmlúv do katastra prostredníctvom advokáta) a samozrejme kompletné právne poradenstvo a servis. Cena je vrátane provízie pre RK. Byt má nízke mesačné náklady pre viacpočetnú rodinu. Vykurovanie je riešené kotlom so samostatnou reguláciou cez termostat.

Byt je možné financovať aj cez hypotekárny úver, s ktorým Vám ochotne pomôžem.

Ak Vás táto nehnuteľnosť zaujala, obhliadku nehnuteľnosti si môžete dohodnúť na tel. č. 0904 932 188 - Váš realitný maklér Tomáš Székely.

Kontakt

Koľko stojí môj domov?

HYPOkalkulačka