TOP

Rodinný dom, predaj

Prešov, Záborské

170 000 €

Kontaktovať makléra
+ 8 fotiek
*PREDANÉ*Na predaj rodinný dom , Záborské

Informácie

Celková rozloha:
0 m²
Úžitková plocha:
128 m²
Stav:
neuvedený
Rozloha pozemku:
533 m²

Popis

Ponúkame na predaj rodinný dom typu bungalov v obci Záborské, Prešov.

Pozrite si video skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: https://www.youtube.com/watch?v=ckr-EKYquZg

Rodinný dom v stave holodom / vid. zaliata doska ,vytiahnuté múry, strecha, zateplenie, fasáda, priečky, rozvody sieti , omietky, poter, prístup a terasa.... /, čím do finálnej podoby Vám chýba už len krôčik a to interiér . Zastavaná plocha domu je 151m2 a nachádza sa na pozemku o výmere 533m2. Rozmer domu 9,3x16,3m. Skladba domu: zádverie, samostatné WC, technická miestnosť, šatník, komora, kuchyňa prepojená s obývacou izbou a jedálenským kútom o výmere 52m2, chodba, 3 krát izba. kúpeľňa s WC. Rodinný dom má podlahové vodné elektrické vykurovanie zaliate v potere, obvodové murivo Ytong + zateplenie, valbová strecha - pálena škrídla, sadrové omietky, 2 krát veľké presklenie z výstupom na terasu - troj sklo, oddelená denná a nočná časť domu. Cena domu je za holodom. V cene je zahrnuté: podlahové vykurovanie zaliate v potere, termostat, príprava na krb,vymaľovanie do biela, zateplenie a vyrovnanie terénu. Pozemok má siete / voda, kanál, elektrina / a detto sú už zahrnuté v cene. Záborské je lokalita mimo ruchu mesta v dosahu MHD s napojením na D1 Košice -Prešov,. Práve pre rýchle napojenie na D1 je táto lokalita vyhľadávaná, obchvatom je detto možné sa rýchlo premiestniť.

Priradené foto - identické foto + vizuál .

Klient ma na výber z dvoch parciel čim sa stavajú 3 rovnaké domy kde jeden je už predaný.

Interiér je na výbere klienta : dlažby, obklady, sanita, plávajúca podlaha, dvere , Vám vieme do stavu na kľúč dokončiť za úhradu.

V obci Záborské nájdete: pamiatky ako Rím kat. kostol, Kaplnka s, Kríža, kaplnka sv. J. Nepomuckého, Renesančný kaštieľ ale aj obecnú knižnicu, multifunkčné ihrisko, denný stacionár, fitcentrum,potraviny , služby...V blízkosti aquapark Delňa, rekreačné stredisko Sigord, Solivar - základné školy, stredné školy, súkromné školy, škôlky kde jazdí z obce Záborské zberný autobus, veľa príležitosti zamestnať sa v priemyselnej zóne vzdialenej 4km, Košice vzdialené len 23min autom, napojenie možné v dvoch smeroch a to D1 alebo Solivar smer hyper Tesco, sídlisko Šváby, sídlisko Sekčov a celá obchodná zóna vzdialená len 10min. autom... Cena nehnuteľnosti je uvedená vrátane provízie, ktorá v sebe zahŕňa kompletný právny servis a služby spojené s kúpou rodinného domu....

V prípade záujmu ma kontaktujte na 0903655552.

Kontakt

Koľko stojí môj domov?

HYPOkalkulačka