3-izbový byt, predaj

Prešov, Prešov

125 000 €

Kontaktovať makléra
+ 9 fotiek
PREDANÉ -3 - IZB. BYT S KRÁSNYM VÝHĽADOM, UL.MIRKA NEŠPORA, PREŠOV

Informácie

Celková rozloha:
74.71 m²
Úžitková plocha:
74.71 m²
Stav:
neuvedený
Kúpeľňa:
vaňa
Rozloha pozemku:
0 m²
Postavené z:
panel
Zateplený objekt:
áno

Popis

PREDANÉ

Obľúbená lokalita, kompletná občianska vybavenosť a pekný výhľad na Prešov, tieto tri vlastnosti spĺňa naša nová ponuka. Ponúkame na predaj 3-izbový byt na ulici Mirka Nešpora s celkovou podlahovou plochou 74,71m2. Byt sa nachádza na 10. poschodí z 12-tich a prislúcha k nemu lodžia a pivnica. Byt bude dostupný koncom októbra 2021.

Video-obhliadku si môžete pozrieť skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: https://youtu.be/5uWH5mjx7AM

TOP výhody ponuky:

- obľúbené sídlisko 3 pre svoju zeleň

- krásny výhľad na centrum, ale aj na krásne západy slnka

- kompletná občianska vybavenosť - obchody, pošta, nákupné stredisko, trhovisko

- široké možnosti na trávenie voľného času

- blízko zastávky MHD

- školy a škôlky v pešej dostupnosti

Dispozícia

Celková podlahová plocha bytu vrátane pivnice je 74,71m2 (bez plochy lodžie). Pozostáva zo zádveria, chodby so vstavanou skriňou na celú dĺžku steny, komôrky, obývačky, 2 spální, kuchyne s výstupom na lodžiu, samostatnej kúpeľne, samostatného wc a pivnice v suteréne (1,70m2). Byt bol kompletne zrekonštruovaný v roku 2006 (všetky rozvody, murované jadro, stierky). Má vo všetkých izbách plastové okná, bezpečnostné vstupné dvere, jednotné dvere a podlahy a na lodžii externú roletu. V jednej zo spální a na chodbe sa nachádzajú vstavané skrine. Byt je zaujímavo dispozične riešený. Lodžia je orientovaná na J až J-Z, vďaka čomu si môžete vychutnať krásne západy slnka.

Bytový dom

Panelový bytový dom prešiel rekonštrukciou, bol zateplený, má nové stúpačky, 2 novšie výťahy, vlastnú kotolňu, 2x kočikáreň a moderný video-vrátnik.

Lokalita a občianska vybavenosť

Hneď pri bytovom dome sa nachádza park s detským ihriskom a len 120m je vzdialená najbližšia autobusová zastávka s frekventovanými spojmi.

autobusy: 4, 8, 12, 17, 29, 34, 38, 39, 43, N1, N2

školy - ZŠ Mirka Nešpora (Školský bazén Šťuka), ZŠ Prostejovská, ZŠ Šmeralova,

obchody a služby - Coop Jednota, Billa, Tesco (1,3km), trhovisko, nákupné stredisko Centrum - kde nájdete napríklad Milk Agro, Second Hand Marson, zmrzlinu, kaderníctvo a lek. ambulancie, OC Kocka (CBA potraviny, 101 Drogéria, hračkárstvo Pompo), Krajská knižnica PO Hviezdoslava, lekáreň Opál Plus, Výnimočné potraviny a mnoho ďalších

kaviarne a reštaurácie - Šariš Pub, Extreme music club, pizza Mamila, pizza Toscana a iné

voľný čas - Laser Aréna Pulzar s barom, lanové centrum Outdoor Park, cyklistický chodník, letné kúpalisko Sun Park, Školský bazén Šťuka, bežecký areál a futbalové ihrisko

Cena tohto bytu je 125000,-EUR. Uvedená je vrátane provízie, ktorá v sebe zahŕňa kompletný právny servis a služby spojené s predajom nehnuteľnosti. Ak vás táto ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať na tel. čísle 0918 749 460 - Ing. Lenka Snopeková, certifikovaný realitný maklér NARKS.

Kontakt

Koľko stojí môj domov?

HYPOkalkulačka