1-izbový byt, predaj

Košice - Západ, Košice - mestská časť Západ

+ 5 fotiek
PREDANÉ- Exkluzívne byt na Popradskej ulici

Informácie

Poschodie:
2
Počet poschodí:
4
Celková rozloha:
35 m²
Úžitková plocha:
35 m²
Stav:
úplne prerobený
Kúpeľňa:
vaňa
Zariadenie:
zariadený
Počet izieb:
1
Rozloha pozemku:
0 m²
Vlastníctvo:
osobné
Internet:
lokálny poskytovateľ
Parkovanie:
vonkajšie
Zateplený objekt:
áno
Káblová televízia:
áno

Popis

Tomáš Székely a realitná kancelária CASSOVIA REALITAS Vám exkluzívne ponúka na predaj tento dispozične perfektne riešený 1-izbový byt.

Lokalita pri výbere bytu je tým najdôležitejším parametrom. Byt sa nachádza len 5 minút autom od nákupného centra OC GALERIA.

Ak máte radi prechádzky, radi športujete trávite čas s rodinou, tak poloha bytu Vám to umožňuje. V najbližšom okolí je niekoľko nákupných centier, obchodov, pizzeria, kaviareň, tenis. Proste komplet vybavenosť

Spomínaný 1-izbový byt je na 2-hom poschodí zo 4.p. Je po kompletnej rekonštrukcií bez nutnej investície.

35m2 je dispozične skvele rozdelených na obývačku s gaučom a obývačkovou stenou, samostatnú zariadenú kuchyňu a kúpeľňu s rohovou vaňou a toaletou.

Chcem podotknúť jeden z benefitov pre byt. Pred vstupom do bytu je uzamkýnateľná zábrana z mreží, kde si pokojne môžete nechať svoje bicykle, detské kočíky a pod. Samozrejmosťou sú aj pivnice.

Byt má západnú orientáciu a predáva sa zariadený. Môže to byť Vaše prvé štartovacie bývanie alebo bezpečná dlhodobá investícia. Obe varianty sú možné .

K bytu si môžete zakúpiť aj parkovacie miesto.

Kúpna cena bytu je vrátane poplatkov súvisiacich s predajom (vypracovanie kúpnych zmlúv advokátom, poplatky za autorizáciu (overenie) podpisov predávajúceho, kolky za štandardné podanie návrhu na vklad kúpnych zmlúv do katastra prostredníctvom advokáta) a samozrejme kompletné právne poradenstvo a servis. Cena je vrátane provízie pre RK.

Byt je možné financovať aj cez hypotekárny úver, s ktorým Vám ochotne pomôžem.

Ak Vás táto nehnuteľnosť zaujala, obhliadku nehnuteľnosti si môžete dohodnúť na tel. č. 0904 932 188 - Váš realitný maklér Tomáš Székely.

Kontakt

Koľko stojí môj domov?

HYPOkalkulačka