1-izbový byt, predaj

Košice - Staré Mesto, Košice - mestská časť Staré Mesto

105 000 €

Kontaktovať makléra
+ 6 fotiek
PREDANÉ - 1 izb. tehlový byt s vlastnou predzáhradkou, Moyzesova

Informácie

Počet poschodí:
2
Celková rozloha:
29 m²
Úžitková plocha:
29 m²
Stav:
úplne prerobený
Odvoz odpadu:
áno - separovaný
Kúpeľňa:
vaňa
Zariadenie:
zariadený
Počet izieb:
1
Rozloha pozemku:
0 m²
Vlastníctvo:
osobné
Plyn:
áno
Internet:
optika
Vykurovanie:
vlastné - plyn
Parkovanie:
verejné
Postavené z:
tehla
Káblová televízia:
áno

Popis

PREDANÉ

Exkluzívne ponúkame na predaj jedinečný 1-izbový staromestský tehlový byt, ktorý sa nachádza na ulici Moyzesova, v uzavretom bytovom komplexe s vnútorným átriom, mimo hluku a ruchu mesta. Byt je v osobnom vlastníctve, má skvelú atmosféru, vysoké stropy (cca 4 metre), je veľmi útulný, orientovaný na východ, s možnosťou využívania predzáhradky, ktorá sa nachádza priamo pred bytom a je opticky oddelená od ostatných obyvateľov budovy, čo zabezpečuje pokoj a súkromie. Byt sa nachádza na prízemí, je bezbariérový a je ideálny či už ako štartovací byt pre mladých, na investíciu a následný dlhodobý alebo krátkodobý prenájom, či pre starších menej mobilných ľudí vďaka svojej bezbariérovosti.

Byt sa nachádza v dvojpodlažnej historickej budove s pavlačami, úžitková plocha bytu je 29 m2. V byte je navyše vďaka vysokému stropu vytvorený vyvýšený priestor na spanie v rozlohe cca 8 m2, čo navyšuje využiteľnú plochu bytu na cca 37 m2.

Byt má praktickú dispozíciu, pozostáva z predsiene, obývačky, kuchyne, kúpeľne spojenej s toaletou so samostatným oknom a vyvýšeného priestoru na spanie. Sú tu drevené okná, murované jadro s vaňou, laminátové podlahy a dlažby, plastové vchodové dvere, kuchynská linka bola robená na mieru so zabudovanými spotrebičmi, v obývačke a priestore na spanie sú vstavané skrine, čo zabezpečuje dostatok úložného priestoru. Kúrenie je zabezpečené samostatným plynovým kotlom.

V blízkom okolí bytu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Pešou chôdzou sa dostanete za pár minút na Hlavnú ulicu, kde sa nachádzajú obchody, reštaurácie, kaviarne, bary. V bezprostrednej blízkosti bytového domu sa nachádza zeleninový trh na Dominikánskom námestí, park, školy, škôlky, kostoly, detské ihriská, zastávky MHD.

Ak vás táto ponuka zaujala, tak nás neváhajte kontaktovať: Ing. Katarína Kočíková - 0905 190 720 - certifikovaný realitný maklér NARKS

Kontakt

Koľko stojí môj domov?

HYPOkalkulačka