Rodinný dom, predaj

Košice-okolie, Malá Ida

309 990 €

Kontaktovať makléra
+ 11 fotiek
PREDANÉ-RODINNÝ DOM VO VYHĽADÁVANEJ LOKALITE- PÁNSKY LES, MALÁ IDA

Informácie

Počet poschodí:
2
Celková rozloha:
307 m²
Úžitková plocha:
307 m²
Stav:
neuvedený
Odvoz odpadu:
áno - separovaný
El. napätie:
230/400V
Kanalizácia:
áno
Kúpeľňa:
vaňa a sprchovací kút
Garáž:
áno - 1 auto
Inžinierske siete:
áno
Zariadenie:
nezariadený
Počet izieb:
7
Rozloha pozemku:
462 m²
Vlastníctvo:
osobné
Voda:
studňa a vodovod
Plyn:
áno
Internet:
optika
Vykurovanie:
vlastné - plyn
Parkovanie:
áno
Postavené z:
Porotherm
Zateplený objekt:
áno
Káblová televízia:
áno

Popis

PREDANÉ

Hľadáte rodinný dom s výnimočnou polohou osadený v prírode a zároveň blízko mesta pre veľkú rodinu alebo pre viacgeneračné bývanie?

MICHAL PALKO z realitnej kancelárie CASSOVIA REALITAS vám ponúka na predaj priestranný rodinný dom vo veľmi vyhľadávanej lokalite Pánsky les - Malá Ida.

Pozrite si viac fotografií skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: https://facebook.com/pg/MichalPalkoCassoviaRealitas/photos/?ref=page_internal

Technické info a parametre:

Úžitková plocha: 307 m2

Pozemok: 462 m2

Orientácia: Juh

Dispozičné riešenie:

1PP: technická miestnosť, miestnosť s vaňou a sprchovým kútom a sklad.

1NP: vstupná chodba, kuchyňa, komora, garáž, priestranná obývacia hala s krbom, štyri spálne, spoločná kúpelňa s WC, vaňou a sprchovým kútom, samostatné WC

2NP: priestranná galéria, dve spálne a kúpelňa s WC

Štandardy domu: stavba je murovaná z tehloblokov Porotherm so zateplením, založená je na základových pásoch, strešná krytina betónové tašky KM Beta. Okná sú plastové s vonkajšími zabudovanými hliníkovými roletami, vykurovanie je ústredné s radiátormi, zdroj tepla zabezpečuje plynový kondenzačný kotol Buderus so zásobníkom TÚV 125 l, v obývačke je krb. Podlahy sú kombináciou plávajúcich podláh v obytných miestnostiach a keramickej dlažby v ostatných miestnostiach . Stavba je vybavená bezpečnostnou signalizáciou, rozvodmi na centrálny vysávač, spoločným televíznym a telefónnym rozvodom.

Inžinierske siete: verejná splašková a samostatná dažďová kanalizácia, verejný vodovod, plynovod, elektrická energia 220/400 V, kopaná studňa

Malá Ida leží v blízkosti metropoly východu - Košíc. Nachádza sa 10 minút od centra mesta a 6 minút od najbližšieho obchodného centra Optima a košického letiska.

Cena tohto rodinného domu je 309.990,- EUR.

Ak vás táto ponuka zaujala, tak ma neváhajte kontaktovať: Michal Palko - 0914 700 107 - Certifikovaný realitný maklér NARKS.

Koľko stojí môj domov?

HYPOkalkulačka