Rodinný dom, predaj

Prešov, Lemešany

+ 9 fotiek
PREDANÉ - Rodinný dom, 100 m2, s pozemkom 2712 m2, Lemešany

Informácie

Počet poschodí:
1
Celková rozloha:
100 m²
Úžitková plocha:
100 m²
Stav:
pôvodný
Odvoz odpadu:
áno - separovaný
El. napätie:
230/400V
Kanalizácia:
žumpa
Kúpeľňa:
vaňa
Garáž:
nie
Inžinierske siete:
áno
Zariadenie:
zariadený
Strecha:
pôvodná
Počet izieb:
2
Rozloha pozemku:
2712 m²
Vlastníctvo:
osobné
Voda:
verejný vodovod
Plyn:
áno
Internet:
iné
Vykurovanie:
vlastné - plyn
Parkovanie:
vlastné vyhradené
Postavené z:
Zmiešané
Zateplený objekt:
nie
Káblová televízia:
áno

Popis

PREDANÉ

Exkluzívne ponúkame na predaj rodinný dom v obci Lemešany, ktorá sa nachádza na hlavnom ťahu medzi Prešovom a Košicami, v tichej slepej uličke v peknom prostredí, ale zároveň na dosah od občianskej vybavenosti. Jedná sa o rodinný dom skolaudovaný v 50. rokoch, v peknom zachovalom stave, má úžitkovú plochu cca 100 m2, celková výmera pozemku je 2712 m2, pričom pozemok je rovinatý, s pekným výhľadom na okolitú prírodu. Dom je napojený na všetky inžinierske siete: obecný vodovod, elektrinu a plyn, odpad je vyvedený do žumpy, kúrenie je zabezpečené plynovým kotlom, dom je postavený z kombinácie tehál a váľkov, má pôvodné drevené okná, drevené podlahy vo veľmi dobrom stave, na streche sa nachádza eternitová krytina.

Rodinný dom je jednopodlažný, nachádza sa tu kuchyňa, dve veľké izby, predsieň, kúpeľňa s vaňou a toaletou a veľká komora. Dom je čiastočne podpivničený, sú tu dve pivnice. Na pozemku sa nachádza taktiež hospodárska budova.

Obec Lemešany sa nachádza na hlavnom diaľničnom ťahu medzi Prešovom a Košicami, v obci je kompletná občianska vybavenosť: základná škola, materská škola, detské ihriská, futbalové ihrisko, potraviny, pohostinstvá, reštaurácia, zdravotné stredisko, kultúrny dom, kostol.

Ak vás táto ponuka zaujala, tak nás neváhajte kontaktovať: Ing. Katarína Kočíková - 0905 190 720 - certifikovaný realitný maklér NARKS.

Kontakt

Koľko stojí môj domov?

HYPOkalkulačka