TOP

3-izbový byt, predaj

Košice - Západ, Košice - mestská časť Západ

184 990 €

Kontaktovať makléra
+ 11 fotiek
PREDANÝ PRIESTRANNÝ 3I PRAŽSKÝ BYT - BERNOLÁKOVA, TERASA

Informácie

Poschodie:
1
Počet poschodí:
7
Celková rozloha:
77 m²
Úžitková plocha:
71 m²
Stav:
neuvedený
Odvoz odpadu:
áno - separovaný
Kúpeľňa:
vaňa
Počet izieb:
3
Rozloha pozemku:
0 m²
Vlastníctvo:
osobné
Plyn:
áno
Internet:
optika
Vykurovanie:
spoločné
Parkovanie:
verejné
Postavené z:
panel
Zateplený objekt:
áno
Káblová televízia:
áno

Popis

MICHAL PALKO z realitnej kancelárie CASSOVIA REALITAS vám ponúka na predaj priestranný 3-izbový pražský byt v bytovom dome na Bernolákovej ul. č.8.

Ak hľadáte svoje vysnívané bývanie v najvyhľadávanejšej lokalite v Košiciach a chcete si naplno vychutnávať výhody mestského životného štýlu, tak potom je táto ponuka práve pre Vás!

Pre viac fotografií si pozrite: https://facebook.com/pg/MichalPalkoCassoviaRealitas/photos/?ref=page_internal

Technické info a parametre:

Úžitková plocha: 71m2 + loggia 6m2

Pivnica: 1,5m2

Kumbál: 1,5m2

Počet izieb: 3

Poschodie: 1/7

Výťah. áno

Orientácia: juh, sever

Dispozičné riešenie: vstupná chodba, šatník, obývačka spojená s kuchyňou, technická miestnosť, spálňa, detská izba, kúpeľňa, samostatná toaleta s umývadlom, loggia.

Byt sa nachádza v panelovom bytovom dome. Byt prešiel rozsiahlou rekonštrukciou a zmenou dispozície. Otvoril sa priestor medzi kuchyňou a obývačkou, vďaka čomu nadobudnete pocit priestrannosti. V byte máte hneď niekoľko úložných priestorov vo vstavaných skriniach. Veľkou výhodou je šatník a technická miestnosť, kde je umiestnená práčka. Je veľmi pekne zariadený a budete sa v ňom cítiť príjemne. Za zmienku stojí loggia, kde si vychutnáte príjemne strávené chvíle pri pohári vína s výhľadom na zeleň.

Nachádza sa na prvom poschodí, pod bytom je ešte byt a pod ním pivnica. Byt je tichý a teplý od spoločných priestorov je oddelený plastovou stenou s uzamykateľnými dverami.

Bytový dom prešiel rekonštrukciou, má novú strechu, zateplenie, nové spoločné priestory, výťah a vymenené stupačky a rozvody elektriny.

Lokalita a občianska vybavenosť:

V okolí bytu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, nakoľko sa byt nachádza v stredovej časti Terasy máte všetko na dosah ruky s výbornou dostupnosťou do centra mesta.

Zariadenie bytu: byt sa predáva len so vstavaným a zabudovaným zariadením. V byte ostáva kompletné zariadenie predsiene a šatníka robené na mieru.

Kúpna cena bytu je vrátane poplatkov súvisiacich s predajom (vypracovanie kúpnych zmlúv advokátom, poplatky za autorizáciu (overenie) podpisov predávajúceho, kolky za štandardné podanie návrhu na vklad kúpnych zmlúv do katastra prostredníctvom advokáta) a samozrejme kompletné právne poradenstvo a servis.

Byt je možné financovať cez hypotekárny úver, s ktorým Vám ochotne pomôžem.

Cena tohto bytu je 184.990,- EUR.

Ak vás táto ponuka zaujala, tak nás neváhajte kontaktovať: Michal PALKO - 0914 700 107 - certifikovaný realitný maklér NARKS

Koľko stojí môj domov?

HYPOkalkulačka