3-izbový byt, predaj

Košice - Sever, Košice - mestská časť Sever

199 990 €

Kontaktovať makléra
+ 12 fotiek
PREDANÉ - MODERNÝ TEHLOVÝ 3 IZB. BYT NA KOMENSKÉHO

Informácie

Poschodie:
3
Počet poschodí:
4
Celková rozloha:
80 m²
Úžitková plocha:
80 m²
Stav:
po rekonštrukcii
Počet izieb:
3
Rozloha pozemku:
0 m²
Postavené z:
tehla

Popis

PREDANÉ

BRANISLAV ČURI z realitnej kancelárie CASSOVIA REALITAS vám ponúka na predaj priestranný 3 izbový tehlový byt na Komenského ulici č.65.

Ak hľadáte byt s výhľadom do tichého parku a s vynikajúcou polohou blízko centra a prírody tak potom je táto ponuka práve pre Vás!

Pozrite si video prehliadku skopírovaním tohto linku do Vášho prehliadača: https://youtu.be/uTrYDnfUa-Y

Pozrite si virtuálnu prehliadku skopírovaním tohto linku do Vášho prehliadača: https://my.matterport.com/show/?m=vedHdthyJXb

Dispozičné riešenie bytu a technické info:

Úžitková plocha bytu: 80m2(z toho tvorí 4,6m2 pivnica) + balkón

Poschodie: 3/4

Orientácia: východ/západ

Materiál: tehla

Výťah: Nie

Pozostáva z priestrannej obývačky spojenej s kuchyňou, spálne, detskej izby, chodby, kúpeľne, samostatnej toalety, balkóna a pivnice.

Byt bol veľmi pekne a kvalitne zrekonštruovaný: vymenená elektroinštalácia, rozvody, znížené stropy, kuchynská linka na mieru, vstavané skrine, dlažby, podlahy, plastové okná, sanity, vstavané elektrospotrebiče. V byte je aj klimatizácia. Predáva sa bez zariadenia, v byte ostávajú iba vstavané veci.

Vďaka polohe blízko centra a univerzít je tento byt vhodný aj ako investícia na prenájom, pretože je to veľmi vyhľadávaná lokalita.

V blízkom okolí bytu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť.

Poloha tohto bytu je naozaj vynikajúca, pešou chôdzou sa dostanete do 5 minút na Námestie maratóna mieru a 1 minútu vám trvá cesta do potravín Milk agro.

Nákupné centrá: Mier, Billa, Milk Agro,

Reštaurácie: Happy, Maratón, Malá Praha, Santa Lucia, Pizza Domček a mnoho ďalsích

Banky: Slovenská Sporiteľňa, ČSOB

Školy: Technická Univerzita, UPJŠ - prirodovedecká, Základné Školy - Hroncová, Laca Novomestského, Materské školy: Boženy Nemcovej, Watsonova

Fitnes Centrá: Oáza,

Cena bytu je 199.990,- EUR. Ak vás táto ponuka zaujala tak nás neváhajte kontaktovať: Ing. Branislav Čuri - 0918 783 223 - certifikovaný realitný maklér NARKS

Koľko stojí môj domov?

HYPOkalkulačka