Kancelárie, prenájom

Prešov, Prešov

+ 11 fotiek
Prenájom kancelárskych - obchodných priestorov, 160 m2, PRENAJATÉ

Informácie

Počet poschodí:
2
Celková rozloha:
160 m²
Úžitková plocha:
160 m²
Stav:
úplne prerobený
Zariadenie:
zariadený
Počet izieb:
5
Rozloha pozemku:
0 m²
Vlastníctvo:
osobné
Parkovanie:
vlastné vyhradené

Popis

PRENAJATÉ.

MOŽNOSŤ VÝRAZNÉHO ZNÍŽENIA NÁJMU vďaka prenajatiu reklamných plôch.

Zariadená BUDOVA na prenájom s EXKLUZÍVNOU POLOHOU vhodná na kancelárske, obchodné priestory či prevádzku vášho podniku.

VIERA MIHAĽOVÁ z realitnej kancelárie CASSOVIA REALITAS vám ponúka na prenájom celú budovu na frekventovanom mieste, kde budete neprehliadnuteľný a k tomu 5 parkovacích miest hneď pri budove v cene.

Pre viac fotografií si pozrite: https://facebook.com/vieramihalova.cassoviarealitas/photos/?ref=page_internal (alebo našu webovú stránku cassoviarealitas.sk).

Úžitková plocha budovy s dvoma zakrytými terasami je spolu 160 m2, rozdelená medzi 1.NP a 2.NP. Je vhodná na podnikateľské účely. Aktuálne sa budova využíva ako showroom realitnej kancelárie. V minulosti tu bola vinotéka a kaviareň. Budova je voľná od 1.3.2023.

Dispozícia budovy:

1.NP: pozostáva - veľký otvorený priestor (showroom) s kuchynkou, kancelária, sklad, šatňa, schodisko, toaleta: 1x dámska, 1x pánska, 1x pisoár, 1 WC pre personál.

2.NP: pozostáva - veľký otvorený priestor, 2x terasa.

Ak hľadáte budovu na podnikanie a chcete, aby vás bolo vidieť a vaši zákazníci mohli zaparkovať pred vašími dverami, tak potom je táto ponuka práve pre vás!

Nachádza sa pri hlavnom cestnom ťahu sídliska Sekčov, priamo pri McDonald's, ZOC Koral a oproti OC MAX. Ponúka sa vám teda ďalší potenciál budovy. Využite jej polohu a na budovu umiestnite vaše bannery a reklamy na viacero možných plôch, ktoré denne uvidí cez 100 ľudí. Okrem vyhradených parkovacích miest môžu vaši klienti využiť neplatené parkovanie aj za budovou.

Technické informácie a parametre:

Kolaudované: 2016

Zastavaná plocha: 99 m2

Postavené: drevostavba

Vykurovanie: 2x klimatizácia, krb

Chladenie: 2x klimatizácia

Bezpečnosť: Kamerový systém interiér a exteriér (aplikácia do mobilu).

Vybavenie a cena:

Objekt sa prenajíma kompletne zariadený a vybavený okrem PC a tlačiarne (v prípade, že máte vlastné vybavenie, možnosť zľavy 150 €). V kuchyni je umývačka riadu.

Cena nájmu budovy je s vybavením a 5 parkovacími miestami 1600 €,- EUR + DPH / + elektrická energia 150 € záloha, + vodné a stočné 32 € záloha. Energie budú preúčtované raz ročne podľa skutočnej spotreby.

Ak vás táto ponuka zaujala, tak nás neváhajte kontaktovať: 0917 360 151- Ing. Viera Mihaľová - certifikovaný realitný maklér NARKS.

Koľko stojí môj domov?

HYPOkalkulačka